Sport

Un alt meci de vis în Anglia

Ziarul de Vrancea
1 nov 2012 533 vizualizări
Chelsea s-a răzbunat pe Manchester United în Cupa Ligii, caştigand cu 5-4 după ce adversarii au condus de 3-2 * Adrian Stoian a marcat primul său gol în Serie A

Anglia - Cupa Ligii. După ce a pierdut sambătă pe teren propriu derbiul cu Manchester United, cu sprijinul arbitrilor, Chelsea s-a revanşat în optimile Cupei Ligii, tot pe Stanford Bridge, caştigand cu 5-4 (după prelungiri). N-a fost însă simplu pentru că United a condus de trei ori, autori fiind Giggs ('22), Hernandez ('43) şi Nani ('59), dar Chelsea a egalat de fiecare dată, mai întai David Luiz ('31 - penalty), apoi Cahill ('52), pentru ca în ultimul minut al timpului regulamentar, Hazard să transforme un penalty, obţinut de Mata la un fault în careu comis de Wooton. În prelungiri, Chelsea a fost mai proaspătă, şi a înscris de două ori, prin Sturridge ('97) şi Ramires ('116), tabela fiind închisă de Hernandez, care a transformat un penalty obţinut tot de către el. O mare surpriză a fost eliminarea deţinătoarei trofeului, FC Liverpool. "Cormoranii" au pierdut cu 1-3 pe teren propriu în faţa echipei galeze Swansea. Au marcat pentru învingători Chico ('34), Dyer ('72) şi Guzman ('90), iar pentru gazde, Suarez ('77). În fine, Tottenham a fost învinsă dramatic la Norwich, scor 1-2. Londonezii au înscris primii prin Bale ('66) şi după ce Vertonghen şi-a trimis mingea în proprie poartă ('84), iar Jackson a adus gazdele în avantaj două minute mai tarziu, Tottenham a ratat un penalty în ultimele secunde prin americanul Clint Dempsey. Sferturile de finală programează la începutul lunii viitoare partidele Leeds United - Chelsea, Bradford - Arsenal, Swansea - Middlesbrough şi Norwich - Aston Villa.
Italia - X: Mijlocaşul Adrian Stoian a marcat primul său gol în Serie A în partida pe care echipa sa, Chievo Verona, a caştigat-o pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), în faţa formaţiei Pescara, în etapa a X-a din campionatul Italiei. Stoian a intrat pe teren în minutul 63 şi a înscris golul doi al formaţiei din Verona în minutul 76. Fundaşul Paul Papp a fost rezervă la Chievo. Primul gol pentru Chievo a fost marcat de Luciano, în minutul 75, din penalty. Celelalte rezultate ale etapei a X-a: Atalanta - Napoli 1-0; Cagliari - Siena 4-2; Inter - Sampdoria 3-2; Juventus - Bologna 2-1; Lazio - Torino 1-1; Parma - Roma 3-2; Udinese - Catania 2-2. Partida  Genoa - Fiorentina s-a jucat aseară. În clasament conduce Juventus cu 28 puncte, din nouă victorii şi o remiză, urmată de Inter (24 p) şi Napoli (22 p).
Cupa Germaniei (16-imi): Karlsruhe - Duisburg 1-0; Stuttgart - St. Pauli 3-0; Kickers Offenbach - Union Berlin 3-0; Arminia - Leverkusen 2-3 (prelungiri); Fortuna Düsseldorf - Mönchengladbach 1-0 (prelungiri); Bayern - Kaiserslautern 4-0; Wolfsburg - FSV Frankfurt 2-0.
Cupa Franţei, optimi: Nice - Lyon 3-1. Eysseric ('6 - penalty), Traoré ('9), Civelli ('15) / Gomis ('7); Montpellier - Bordeaux 1-0. Tinhan ('61); PSG - Marseille 2-0. Thiago Silva ('29), Ménez ('51).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.