Sport

O mască rade, o mască plange

Ziarul de Vrancea
28 oct 2012 447 vizualizări
Handbalistele de la Oltchim Ramnicu Valcea au obţinut, sambătă, în deplasare, cea de-a treia victorie consecutivă din grupa A a Ligii Campionilor, scor 24-20 (11-9), cu danezele de la Randers HKA. "U" Jolidon Cluj a pierdut şi al treilea meci din grupa B

Meciul de la Randers a început echilibrat, dar încurajate de paradele senzaţionale ale Paulei Ungureanu, valcenceleAC au prins curaj şi s-au distanţat rapid la 6-12, pe faze simple de contraatac şi cu aportul deosebit al Aureliei Brădeanu (în defensivă, dar şi pe atac) şi al Iuliei Curea, în timp ce vedeta Katarina Bulatovic, marcată strict, nu a avut prea mari realizări. Pană la pauză, danezele au pus stăpanire pe joc, dar Paula, cu zece intervenţii decisive pe totalul reprizei, a făcut ca Oltchim să intre în vestiar cu avantaj. La începutut părţii secunde, apărarea avansată şi mobilă a echipei daneze a avut mai mult succes, cinci goluri consecutive pe o secetă de 16 minute din partea valcencelor. Dar al doilea elan al valcencelor, a fost letal pentru echipa daneză, iar de la 14-11 pentru Randers s-a ajuns la 14-19, cu zece minute înainte de final, victoria valcencelor nemaifiind pusă la îndoială. Pentru Oltchim au înscris: Iulia Curea - 6 goluri, Aurelia Brădeanu - 4, Oana Manea - 4, Cristina Neagu - 3, Iulia Managarova -2, Alexandrina Barbosa - 2, Katarina Bulatovic 2 şi Ionela Stanca - 1. În celălalt meci al grupei: Buxtehüder SV - Hypo Viena 20-28 (8-11). După trei etape, Oltchim este lider, cu 6 puncte şi plus 28 la golaveraj, urmată în clasament de Hypo Viena 4 puncte, Randers HK - 2 p şi Buxtehüder SV, 0 p. 

"U" Jolidon - Podravka Koprivnica 19-20 (6-10)

Chiar dacă a avut o repriză secundă mult mai bună, alimentand speranţele clujenilor pană în ultimele minute, echipa lui Gheorghe Covaciu a trebuit să recunoască faptul că echipa campioană a Croaţiei a fost mult mai bună. Podravka a gestionat foarte bine tot meciul, chiar şi în momentele de final, cand pivotul Florina Chintoan a egalat la 17. Cele 19 goluri ale gazdelor au fost marcate de Carmen Cartaş 7, Florina Chintoan 3, Mihaela Tivadar 3, Mihaela Ani 3 şi Magdalena Paraschiv 1. Săptămana viitoare vor avea loc, în cele două grupe, meciurile "în oglindă": Oltchim - Randers şi Podravka - Jolidon.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.