Sport

MOZAIC SPORTIV LOCAL: Se joacă cinci meciuri la liga de minifotbal

Dan Chiriac
26 oct 2012 1317 vizualizări
Maine se joacă cinci partide în cadrul ligii de minifotbal. Partidele se vor juca la baza sintetică de la bariera Odobeşti cu începere de la orele 15.00

Programul partidelor este următorul: ora 15  Fabrica de imagine – Voinţa Pro Rent&Club Texas, ora 16  FC Pantzer - Dark Knights, ora 17  22 Grade - Ripensia Odobeşti, ora 18  FC Sanorom - Dr.GSM&Global Proiect, ora 19  Dedeman - Green Team&Teomax, ora 20  Elvi Trans – Amicii. (D. C.)

Voleibaliste joacă la Bucureşti

Echipa de volei CSM Focşani 2007 va juca azi o nouă partidă în cadrul Diviziei A 2. Fetele pregătite de Marian Rădulescu vor întalni în capitală pe CSM Bucureşti. Partida va începe la orele 12.00. (D. C.)

Rugbiştii au meciuri cu Bîrladul

Echipa de rugby juniori U 19 de la LPS Focşani va juca azi în deplasare cu CSS Bîrlad. Partida va începe la orele 10.00. Maine, pe stadionul Tineretului, echipele sub 17 şi 18 ani de la LPS Focşani se vor duela cu CSS Bîrlad. (D. C.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.