Sport

MOZAIC SPORTIV: Bute a rupt contractul cu Showtime

Ziarul de Vrancea
25 oct 2012 594 vizualizări
Contractul dintre pugilistul Lucian Bute şi postul de televiziune Showtime a fost reziliat de comun acord, deşi înţelegerea mai prevedea ca încă o partidă a romanului să fie difuzată de canalul american, informează presa canadiană.

 "Planul era să lupte cu caştigătorul Super Six, Andre Ward. însă acesta nu era pregătit să lupte împotriva lui Lucian. Am început să avem relaţii tot mai tensionate şi ne-am dat seama că Showtime probabil voia tot mai puţin să continue asocierea la această categorie. Am făcut multe pentru a avea meciul cu Carl Froch în afara contractului, deci relaţiile au fost destul de dificile înainte de lupta lui Lucian. Am convenit de comun acord să punem capăt acestei asocieri. Ne bucurăm de această decizie. Vom avea meciul din 3 noiembrie şi dacă totul va fi bine, vom reuşi să controlăm situaţia", a declarat Jean Bédard, preşedintele Interbox, care admis că Bute va suferi pierderi financiare în urma acestei rezilieri. Interbox speră să semneze un contract cu HBO, principalul concurent al Showtime, cele două părţi avand relaţii bune.


Cesinha şi Avogadri, noii găzari


Mijlocaşul brazilian Cesinha şi fundaşul italian Stefano Avogadri au fost prezentaţi oficial, ieri, la echipa Petrolul Ploieşti, cei doi semnand contracte pană la finalul sezonului, însă înţelegerile au clauze care pot duce la reziliere în iarnă. "Sunt mulţumit că am revenit în Romania, unde am avut patru ani buni. Sper să ajut echipa să-şi atingă obiectivul european. Nu am avut probleme în Grecia. N-am jucat atat de mult din cauza întarzierii startului campionatului şi a problemelor pe care clubul meu, Larissa, le-a avut. Am jucat multe amicale acolo, după care m-am pregătit o perioadă cu cei de la Guimaraes", a spus Cesinha, care a mai jucat în Romania la formaţia Rapid Bucureşti. Italianul Avogadri este la primul contract în străinătate. "Pentru mine este o situaţie nouă, vreau să răsplătesc încrederea pe care mi-au acordat-o cei de aici şi să arăt că au făcut o alegere bună", a afirmat apărătorul de 27 de ani, care l-a avut coechipier la Piacenza pe Bogdan Pătraşcu.


Turneul Campioanelor la tenis


Jucătoarea belarusă de tenis Victoria Azarenka, numărul 1 mondial, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-7, 7-6 (7/2), 6-4, pe sportiva germană Angelique Kerber, a cincea favorită, în grupa roşie la Turneul Campioanelor de la Istanbul. În aceeaşi grupă, Serena Williams, cap de serie numărul 3, a învins-o, cu scorul de 7-6 , 6-3, pe sportiva chineză  Li Na (nr. 7). În grupa albă, Maria Şarapova (2 WTA) a obţinut a doua victorie, 5-7, 7-5, 7-5, contra polonezei Agnieszka Radwanska (nr. 4). De remarcat faptul că jucătoarea cehă Petra Kvitova (6 WTA, deţinătoarea trofeului), învinsă în primul meci de Radwanska, a contractat o bronşită şi a abandonat, ea fiind înlocuită în turneu de australianca Samantha Stosur.


Agnel, înotătorul european al anului


Sportivul francez Yannick Agnel, dublu campion olimpic (200 m liber, 4x100 m liber) la Londra, a fost desemnat cel mai bun înotător european al anului 2012, a anunţat, miercuri, Liga Europeană de Nataţie (LEN). Agnel, în varstă de 20 de ani, i-a devansat pe ungurul Daniel Gyurta, campion olimpic la 200 metri bras, şi pe un alt francez, Florent Manaudou, caştigător la 50 metri liber.  La feminin, olandeza Ranomi Kromowidjojo, dublă campioană olimpică (50 metri şi 100 metri liber), a devansat-o pe sportiva franceză Camille Muffat, triplă medaliată la Londra (aur la 400 m liber, argint la 200 m liber şi bronz la 4x200 m). La acest vot au participat reprezentanţii celor 51 de membri LEN, oficiali şi jurnalişti europeni.


Eternul safety-driver


Germanul Bernd Maylander, 41 de ani, care pilotează maşina de siguranţă pe toate circuitele din Campionatul Mondial de Formula 1, a declarat publicaţiei Kolner Express că nu are de gand să se retragă din activitate deocamdată. Fost caştigător de curse în DTM, Maylander se află la volanul Safdty Car-ului de 13 ani, din 2000, conducand maşina de siguranţă la toate cursele desfăşurate de atunci, cu o excepţie, Marele Premiu al Canadei din 2001, cand, accidentat fiind, a fost înlocuit de Marcel Fassler.  Bernd Maylander pilotează în Formula 1 un Mercedes SLS AMG de aproape 600 de cai putere, o maşină care, deşi foarte rapidă, este mai lentă cu 40-55 de secunde pe tur decat monoposturile pe care le are în spatele ei cand se află pe pistă.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.