Sport

Blestemul lui Ando?

Ziarul de Vrancea
25 oct 2012 579 vizualizări
Tehnicienii italieni refuză în serie să preia CFR Cluj

După demisia antrenorului Ioan Andone, finanţatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, anunţase că astăzi va fi anunţat numele noului tehnician al echipei de pe Gruia. Lucrurile nu stau chiar aşa de simplu fiindcă, după cat se pare, oficialiii clujeni se orientează spre antrenori italieni şi aceştia sunt mai mult interesaţi de contracte în Serie A. Cel mai "luminat" dintre aceştia, Eduardo Reja (fost la Milan şi Lazio) a discutat, conform presei italiene, încă de marţi cu Paszkany şi Mureşan (aşadar, Arpi-bacs ştia de atunci că Andone va demisiona). Totul părea să meargă OK, în privinţa detaliilor financiare, însă Reja a pus, conform ProSport, o condiţie, cerand o clauză prin care contractul să fie reziliat, în cazul în care antrenorul va avea o ofertă de la un club din Serie A. Condiţie cu care Paszkany n-a fost de acord. O altă variantă de lux, Walter Novellino,s-a soldat cu un nou eşec.  Novellino, în varstă de 59 de ani, a mai antrenat, printre altele, echipele Perugia, Napoli, Piacenza, Sampdoria, Torino şi Reggina. Ultima formaţie pe care a pregătit-o a fost Livorno, pană la finalul anului 2011, cand şi-a reziliat contractul.
Tehnicianul a declarat agenţiei Calciomercato, că a avut o ofertă din partea grupării CFR Cluj, dar a refuzat-o preferand să antreneze în Italia."Am preferat să răman alături de familia mea. Le mulţumesc oficialilor CFR Cluj pentru că s-au gandit la mine, dar prefer să răman în Italia şi să aştept o ofertă de la un club de-al nostru", a declarat antrenorul, potrivit sursei citate. Calciomercato a mai scris că şi antrenorul Pasquale Marino (fost la Catania, Udinese, Parma şi Genoa, i-a refuzat pe cei de la CFR.
Pe lista tehnicienilor doriţi de CFR se mai află un antrenor italian, Alberto Cavasini (fost la Fiorentina şi Sampdoria), dar mai nou şi portughezul Ricardo Sa Pinto. Fost internaţional portughez, Sa Pinto, 40 de ani, a fost secund la União Leiria şi principal la Sporting Lisabona. La 5 octombrie, el a fost demis de la Sporting după înfrangerea suferită în Ungaria, scor 0-3, cu Videoton, în Liga Europa. Arpad Paszkany a mai anunţat că la meciul din etapa viitoare cu CSM Turnu Severin, pe bancă va sta interimarul Francisc Dican.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.