Sport

Statisticile Ligii I: Carţu, eternul pelerin

Ziarul de Vrancea
23 oct 2012 387 vizualizări
FC Braşov este a 12-a echipă de Liga Iantrenată de antrenorul oltean.

Antrenorul echipei FC Braşov, Sorin Cîrţu, l-a egalat la partida cu Rapid, din etapa a XII-a a Ligii I, pe tehnicianul Florin Halagian la numărul de formaţii antrenate în prima ligă (12). Celelalte echipe antrenate de Sorin Cîrţu au fost Universitatea Craiova, Electroputere, Rapid, Oţelul, FC Argeş, FCU Poli Timişoara, FC Naţional, Dacia Mioveni, Pandurii, CFR Cluj şi Steaua. Totodată, la meciul de vineri, FC Braşov a obţinut prima victorie după 11 ani pe terenul giuleştenilor, precedentul succes fiind în 7 aprilie 2001, scor 3-1 * Gloria Bistriţa a caştigat primul meci după cinci ani pe terenul echipei Dinamo, scor 2-1, precedentul succes fiind la 1 septembrie 2007. Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Viorel Tănase, a reuşit prima victorie în Liga I în meciul cu Astra Ploieşti. Jucătorii Didi (Oţelul Galaţi) şi Cristian Ionescu (FC Braşov) au evoluat pentru a o suta oară în Liga I, în timp ce fundaşul Trtovac (Gaz Metan Mediaş) s-a aflat la a 50-a prezenţă în Liga I. De menţionat, că brazilianul Didi a devenit al 29-lea străin care a atins o sută de prezenţe în Liga I * Portarii Buzbuchi (FC Viitorul Constanţa) şi Loncaric (Gaz Metan Mediaş) s-au aflat la debutul în Liga I* Marius Niculae (FC Vaslui) a reuşit în partida cu Universitatea Cluj golul cu numărul 90 din Liga I, în timp ce Jaime Bragança (Gloria Bistriţa) a înscris pentru prima dată * Meciul dintre Dinamo şi Rapid, scor 2-1, restanţă din etapa a IV-a a Ligii I, a fost cel de-al 107-lea pe prima scenă, dinamoviştii reuşind cea de-a 47-a victorie şi a 27-a în calitate de gazde. Dinamo s-a impus pentru a 11-a oară în meciul direct cu scorul de 2-1 * Pancu s-a aflat la 15-lea derbi, Grigorie la al 14-lea (opt în tricoul lui Dinamo, şase în cel al Rapidului), Pulhac şi Herea la al 11-lea, iar Nicolae Grigore la al zecelea. Daniel Pancu a înscris pentru a patra oară în poarta lui Dinamo, iar Alexe pentru a doua şi a treia oară în cea a Rapidului. Acelaşi Alexe a izbutit al 27-lea gol din penalty în derby-urile dintre cele două (al zecelea pentru Dinamo).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.