Sport

MOZAIC SPORTIV: Mutu a ieşit din ritm

Ziarul de Vrancea
22 oct 2012 785 vizualizări
Antrenorul echipei AC Ajaccio, Alex Dupont, a declarat, ieri, după meciul cu Bastia, scor 0-0, că atacantul Adrian Mutu nu este încă la potenţial maxim şi este "ieşit din ritm", informează presa franceză

"Mutu a fost plecat zece zile. Cand jucătorii revin de la naţională, au mereu probleme de ritm. El este un pic ieşit din ritm, nu şi-a recuperat toată capacitatea fizică. Dar totuşi a arătat ce poate", a declarat antrenorul Alex Dupont. Mutu a avut o bară în finalul primei reprize şi a evoluat pană în minutul 56 la Ajaccio. Conform presei franceze, în momentul înlocuirii Mutu a plecat direct la vestiare şi nu a dat mana cu antrenorul Dupont.  Echipa AC Ajaccio, cu atacantul Adrian Mutu titular, a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Bastia, într-un meci din etapa a IX-a a campionatului francez.

Ţin francezii cu noi?

Partida Steaua - Molde, programată, joi de la ora 22.05, în etapa a treia a grupei E a Ligii Europa, va fi arbitrată de o brigadă din Franţa, avand la centru pe Laurent Duhamel, care va fi ajutat la cele două linii de Cyril Gringore şi Christophe Capelli, în timp ce rezervă va fi Huseyin Ocak. Asistenţii suplimentari la această partidă vor fi Nicolas Rainville şi Alexandre Castro. În altă oridne de idei, arbitrul roman Alexandru Tudor, va conduce partida  AEL Limassol - Fenerbahçe Istanbul, care se va disputa, joi, de la ora 20.05, în grupa C a Ligii Europa. Alexandru Tudor va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Cristian Nica şi Aurel Oniţa. Rezervă va fi Octavian Şovre, iar asistenţi suplimentari, Ovidiu Haţegan şi Cristian Balaj.

Evans s-a întalnit cu Ferrari

Australianul Cadel Evans, caştigător al Turului Franţei în 2011, a recunoscut ieri că în 2000 s-a întalnit cu medicul italian Michele Ferrari, dar a subliniat că nu a discutat cu acesta despre dopaj. "Nu s-a pus problema dopajului sau a altei activităţi ilegale. Singurul motiv pentru care m-am întalnit atunci este că voiam să ştiu cum m-aş descurca la ciclism pe şosea", a declarat Evans, ciclist al echipei BMC. Australianul şi-a început cariera în VTT şi a trecut la ciclism pe şosea în 2001. "În acea vreme, părerea lui Ferrari era foarte respectată de echipe şi directorii sportivi şi mi-a fost de folos pentru a afla ce perspective am", a declarat Evans, campion mondial pe şosea în 2009. Michele Ferrari a fost suspendat pe viaţă de Agenţia Americană Antidoping (Usada) pentru rolul său în echipa lui Lance Armstrong. El a negat recent că l-ar fi ajutat pe Armstrong să se dopeze, în ciuda numeroaselor mărturii ale foştilor colegi ai texanului.

Penalty apărat de trei ori

Portarul echipei Oriente Petrolero, Carlos Arias, a apărat de trei ori un penalti în meciul pe care formaţia sa l-a terminat la egalitate, duminică, scor 1-1, în deplasare, cu Universitario, în campionatul primei ligi boliviene de fotbal. În minutul 62, la scorul de 1-0 în favoarea celor de la Universitario, arbitrul a dictat penalti împotriva oaspeţilor pentru un fault în careu. Proaspăt intrat pe teren, Gabriel Rios a şutat în dreapta portarului, dar acesta a respins spectaculos. Arbitrul a considerat că Arias s-a mişcat în faţă înainte ca Rios să execute, aşa că a decis repetarea loviturii de la 11 metri. Tot Rios a tras la poartă, schimband partea, dar şi de această dată Arias a respins mingea. Arbitul a fost nemulţumit din acelaşi motiv - Arias a făcut un pas, doi în faţă - se pare că l-a semnalizarea asistentului, aşa că penaltiul a trebuit repetat din nou, însă după multe momente de palamentări între jucătorii oaspeţi, antrenorul lor şi central. în final, Rios l-a lăsat pe Escalante să bată, iar a acesta a trimis slab, pe centrul porţii, şi Arias a respins din nou. În minutul 72, jucătorii formaţiei Oriente au reuşit egalarea, stabilind scorul final al întalnirii.

Incendiul stins la CS Dinamo

Incendiul izbucnit la etajul doi al clădirii aflate la intrarea în complexul Clubului Dinamo din Capitală a fost stins, pompierii spunand că a luat foc mobilierul dintr-o cameră, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 20 de metri pătraţi. Potrivit pompierilor, incendiul a afectat o cameră aflată în renovare, existand posibilitatea să fi izbucnit de la uneltele muncitorilor. Din clădire au fost evacuate 20 de persoane - muncitori şi personal al CS Dinamo. Pompierii au mai spus că nu a existat pericolul propagării incendiului. Incendiul a fost stins în aproximativ 15 minute şi nu au fost victime.  Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, două autoscări, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.