Sport

Renasc speranţele la Galaţi

Ziarul de Vrancea
18 oct 2012 726 vizualizări
Cu TNG ca sponsor şi Narcis Răducan pe post de preşedinte, Oţelul visează în doi ani să revină în Liga Campionilor Noul director general al clubului Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a declarat, ieri, la prezentarea sa oficială în această funcţie, că se simte în postura celui care vine nou la echipă şi trebuie să-l înlocuiască pe numărul 10, precizand însă că e convins că echipa se va ridical a nivelul aşteptărilor

"Sunt cu onoare responsabil de tot ceea ce înseamnă Oţelul Galaţi. Mă simt un pic în postura celui care vine nou la echipă şi trebuie să-l înlocuiască pe numărul 10, dar am avantajul că Marius Stan mă poate ajuta cu sfaturi. Am şi eu însă filosofia mea de a munci, cred că am adunat destulă experienţă şi sunt convins că Oţelul Galaţi se va ridica la înălţime aşteptărilor suporterilor, mai ales că se anunţă investiţii în infrastructură şi să fim un club care se bate an de an la cupele europene. Vom face transferurile de care echipa are nevoie în această iarnă, se va face o reîmprospătare a lotului. Ne afectează situaţia actuală din clasament, dar ne dorim să scăpăm cat mai repede din această zonă şi acordăm o atenţie deosebită Cupei Romaniei, singurul trofeu intern care ne lipseşte din vitrină", a spus Răducan,. Alături de Narcis Răducan, a fost prezentat joi şi noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubuui găălţean, Lucian Ciofoaia, reprezentant al TNG Group, noul acţionar al Oţelului.

Marius Stan, fostul director general al grupării gălăţene, a fost cel care a făcut anunţurile oficiale. "Începe o altă eră, era Narcis Răducan - Lucian Ciofoaia. Narcis va fi ceea ce am fost eu pentru Oţelul, director general executiv al clubului, preluand toate responsabilităţile pe care le-am avut. Sunt convins că Narcis va avea inspiraţie în ceea ce va face. Alegerea lui Narcis nu a fost făcută la plesneală, l-am monitorizat de mai mult timp. Sunt convins că odată instalat cu drepturi depline, poate să-şi pună în aplicare proiectele pe care le are. îi stau alături cu sfaturi şi cu sprijinul financiar pe care legal îl poate oferi Primăria", a spus Stan, care lansează o provocare jucătorilor gălăţeni: să ajungă în doi ani să joace în Liga Campionilor:

"Nu vor fi probleme cu stadionul. Arena va fi gata la timp, de cinci stele, numai bună de jucat meciuri de o asemenea anvergură. Financiar, clubul rămane unul de invidiat, cu bani, cu milioane în cont. Să nu se înţeleagă că vom fi Real Madrid sau mai ştiu ce altă echipă. Avem bani decenţi, să trăim decent, aşa cum am făcut şi pană acum. Să nu se aştepte lumea la investiţii spectaculoase pentru că nu avem cum să ne dezicem de stilul nostru şi de ceea ce am făcut bun pană acum. Se va pune în continuare mare accent pe centrul de copii şi juniori", a declarat Marius Stan.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.