Sport

E oficial: Young Stars Panciu nu va juca meciul cu SC Bacău

Dan Chiriac
17 oct 2012 1295 vizualizări
Federaţia Romană de Fotbal nu mai acceptă pană vineri banii de la Panciu pentru precedentele partide de acasă. Păncenii vor pierde la masa verde jocul cu Bacău şi riscă să fie excluşi din campionat dacă nu achită banii restanţi pană marţea viitoare

Federaţia Romană de Fotbal a înştiinţat ieri clubul Young Stars Panciu că nu va putea juca meciul de maine cu SC Bacău. Meciul programat în cadrul etapei a opta a ligii a treia, seria întai, va fi caştigat la masa verde, scor 3-0, de formaţia băcăuană. Păncenii au fost informaţi că partida cu SC Bacău nu se va juca indiferent dacă clubul vrancean va plăti baremurile de arbitraj restante.

“YS Panciu a avut un termen impus de Federaţia Romană de Fotbal pentru a-şi achita datoriile, dar acesta a fost depăşit. Nu vom juca partida cu SC Bacău şi vor pierde partida cu 0-3”, ne-a spus Raul Cioran, directorul sportiv de la YS Panciu. După etapa ce va avea loc la finalul acestei săptămani, vrancenii vor mai avea la dispoziţie cateva zile pentru a achita restanţele către brigăzile de arbitri.

În caz contrar, echipa de fotbal din Panciu nu va fi programată în runda viitoare, lucru care ar echivala cu excluderea din campionat. În aceste condiţii, păncenii vor încheia sezonul mult mai repede decat era prevăzut. Păncenii ocupă în acest moment locul nouă în seria întai.  Chiar dacă problema baremurilor de arbitraj va fi rezolvată, situaţia de la echipă este critică în condiţiile în care jucătorii nu şi-au primit banii de aproape trei luni. Fotbaliştii nu s-au pregătit de două săptămani şi aşteaptă o minune pentru ca echipa din oraşul Panciu să nu dispară.

Criză mare şi la Focşani

Situaţia este aproape identică şi la Focşani. CSM Focşani se află pe marginea prăpastiei. Norocul focşănenilor este că echipa va avea pauză în runda de maine, astfel încat există încă o săptămană în care vor fi căutate soluţii de salvare. O parte dintre jucători şi-ar fi exprimat intenţia de a nu mai veni la echipă, în condiţiile în care nu încasează salarii. Numai că, o mare parte dintre jucătorii de la juniori ar putea completa lotul primei formaţii. CSM Focşani se află în acest moment pe locul zece în seria a doua a ligii a treia. Etapa viitoare, focşănenii urmează să întalnească pe teren propriu pe Rapid 2 Bucureşti. Meciul se va juca vinerea viitoare pe stadionul “Milcovul”.

Cel mai probabil, partida se va disputa, conducerea echipei încercand să ţină încă în viaţă “un pacient bolnav”. Fotbaliştii de la CSM nu s-au antrenat de mult timp. Din păcate situaţia fotbalului vrancean este una foarte tristă, iar nimeni nu pare preocupat că Vrancea ar putea fi singurul judeţ din ţară care să nu aibă o echipă în primele trei eşaloane ale fotbalului romanesc. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
fv, acum 4179 zile, 6 ore, 8 minute, 57 secunde
Nu ar fi singurul judet fara echipa in primele trei ligi, mai e Harghita !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.