Sport

Tudorel Trofin, fost director al DJTS, îi arată obrazul lui Daniel Gongu

Dan Chiriac
16 oct 2012 8686 vizualizări
Viceprimarul Focşaniului s-a arătat deranjat de lamentările actualului şef al direcţiei, Daniel Gongu, care se teme că va fi demis de actuala putere. “Cand trebuia să preia postul de director a spus că şefii de instituţii trebuie să plece odată cu guvernarea care i-a susţiunut. Eu aşa am făcut”, declară Trofin. Prefectul Cătălin Kanty Popescu spune că deocamdată nu s-a decis nimic în privinţa postului de şef la Tineret şi Sport

Viceprimarul liberal al Focşaniului, Tudorel Trofin, fostul şef al Tineretului Naţional Liberal Vrancea şi al Direcţiei de Tineret Vrancea în timpul guvernării PNL, din februarie 2007 pană în mai 2009, s-a arătat deranjat de ultimele comentarii apărute în presă la adresa celor care ar intenţiona să-l schimbe din funcţie pe Daniel Gongu, numit în post pe vremea guvernării PDL.

Tudorel Trofin ne-a spus că pană în acest moment schimbarea lui Gongu este o supoziţie, iar o hartie oficială în acest sens nu există. “Nu putem spune că postul ne aparţine. Au fost doar nişte negocieri, dar la care nu s-a semnat nicio hartie. Pe mine mă deranjează însă cum vorbeşte actualul director al DST Vrancea de organizaţia TNL Vrancea, din care şi eu mai fac încă parte. Nu este fair-play nici modul în care se comentează la adresa persoanei menţionate ca posibil înlocuitor. Noi nu spunem că nu a făcut bine la conducerea instituţiei, dar nu ştim dacă altcineva nu ar face şi mai bine. Nu avem nimic cu domnul Gongu, dar acesta nu trebuie să uite ce declara cand era de partea opusă a baricadei. Cand trebuia să preia postul de director a spus că şefii de instituţii trebuie să plece odată cu guvernarea care i-a susţiunut. Eu aşa am făcut cand am fost demis de la tineret. Nu am dat în judecată instituţia, nu am vrut să pun angajaţii într-o postură dificilă, să nu ştie de fapt cine este director. Iar Daniel Gongu, dacă s-ar gandi la binele sportului vrancean, ar trebui să fie conştient că dacă nu va fi susţinut de actuala guvernare, sportul vrancean nu va fi la fel de bine finanţat”, a spus Daniel Trofin.

Prefectul crede că funcţia nu este onorată

Prefectul judeţului, fostul liberal Cătălin Kanty Popescu, ne-a declarat ieri că nu s-a decis nimic în privinţa lui Daniel Gongu. “Conform atribuţiilor pe care le are instituţia pe care o conduc nu este în sarcina noastră schimbarea unui şef de instituţie. Nu avem nicio legătură cu o posibilă schimbare sau înlocuire a şefului de la DST. Consider că atitudinea actualului director de a face listă de susţinere pentru o eventuală menţinere în funcţie nu onorează postul de conducere pe care-l deţine”, ne-a spus prefectul Popescu.

Democrat-liberal cu acte pană de curand, Daniel Gongu susţine că a fost sunat în urmă cu zece zile de un lider al PNL Vrancea care i-a sugerat să demisioneze din funcţie. Ca posibil înlocuitor al lui Daniel Gongu a fost nominalizat Ciprian Alexandru Epure, preşedintele organizaţiei TNL Focşani, fiul unui om de afaceri din Focşani. Pentru a arăta că merită să ocupe acest post, Gongu a prezentat o scrisoare de susţinere din partea mai multor profesori de sport şi antrenori, care a deschis o dezbatere legată de implicarea politicului în sport. Semnatarii nu spun însă nimic despre activitatea de tineret din judeţ care există dar lipseşte aproape cu desăvarşire. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
CORNELIU PETRICA, acum 4202 zile, 19 ore, 4 minute, 27 secunde
CINE ESTI TU BA ??? TROFINE!!! CE AI FACUT TU PENTRU SPORT???? CITE ORE DE SPORT AI FACUT LA SCOALA????? SAU LE-AI FACUT PRIN BARURI CU TIRFULITELE??? citeste integral
scarbit, acum 4203 zile, 2 ore, 2 minute, 17 secunde
gata,am inteles mesajul!!!! daca nu este pus POLITIC,,noul director .....SPORTUL VA MURI!!!!!ca nu-l sustine nimeni...(ca si cum pana acum a fost sustinut al naibii) URAT,PERVERS SI NEDEMN PT CEI citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.