Sport

MOZAIC SPORTIV LOCAL: Young Stars Panciu, neprogramată pentru neplata baremurilor

Dan Chiriac
16 oct 2012 2287 vizualizări
Echipa nu a fost programată la partida cu SC Bacău, de peste două zile. Formaţia nu şi-a achitat baremurile de arbitraj pentru meciurile cu Kosarom Paşcani şi Petrotub Roman. O decizie definitivă va fi luată azi. Formaţia vranceană are şi terenul de joc suspendat

Site-ul oficial al Federaţiei Romane de Fotbal a confirmat ieri că Young Stars Panciu nu a fost programată în seria întai a ligii a treia. FRF a anunţat că partida de vineri dintre Young Stars Panciu şi SC Bacău nu se va disputa. Echipa vranceană are datorii către brigăzile de arbitri care au condus ultimele două partide pe teren propriu. Păncenii nu au reuşit să plătească baremul de arbitraj la partida cu Kosarom Paşcani şi a obţinut o derogare din partea Federaţiei pentru  a juca partida următoare acasă, cu Petrotub Roman.

Vrancenii nu au plătit nici de această dată baremul, din cauza problemelor financiare. “Suntem neprogramaţi pentru neplata baremurilor restante. Nu am achitat baremul pentru jocul cu Paşcaniul, apoi nici pentru cel cu Romanul. Azi vom lua o decizie definitivă în ce priveşte soarta echipei”, ne-a spus Raul Cioran, delegatul echipei din Panciu. Din păcate, pană acum, conducerea echipei nu a găsit resursele necesare pentru a achita salariile restante jucătorilor. Primăria locală nu mai are bani pentru a susţine fotbalul. De asemenea, nu au fost găsiţi banii necesari din partea unor sponsori locali. În acest moment, jucătorii echipei din Panciu au de primit mai multe restanţe financiare. Jucătorii erau nemulţumiţi de neplata salariilor la zi şi au acceptat să joace meciul din runda trecută doar după ce conducerea echipei a făcut chetă în oraş şi a adunat cateva mii de lei de la oamenii de afaceri locali.

Terenul suspendat

Colac peste pupăză, peste echipa din Panciu s-a abătut o altă problemă. Observatorul jocului cu Petrotub Roman a notat în raportul de joc cateva incidente produse la joc, astfel încat comisia de disciplină a hotarat ca echipa vranceană să aibă terenul suspendat o etapă. În acest econdiţii, Young Stars Panciu va fi nevoită să joace partida cu SC Bacău pe un alt teren. Asta dacă va găsi resursele financiare pentru a achita restanţele la arbitri şi jucători. Dacă meciul cu SC Bacău va avea loc în cele din urmă, jocul s-ar putea disputa la Focşani sau la Adjud. Conform regulamentului, distanţa pentru echipa oaspete nu trebuie să fie mai mare decat cea pană la Panciu, locul iniţial de disputare a meciului. Variantele pentru disputarea jocului de vineri ar fi stadionul “Milcovul” sau municipalul din Adjud. (Dan CHIRIAC)

Targul de haine amană meciul de handbal


Foto: Handbaliştii au liber azi, deşi ar fi trebuit să joace cu HC Vaslui

Azi, la Sala Polivalentă din Focşani urma să se desfăşoare o nouă partidă în cadrul Diviziei A de handbal masculin. CSM Focşani trebuia să joace cu HC Vaslui. Partida a fost amanată cu o săptămană pentru că sala din Focşani va fi închiriată pentru tîrgul de îmbrăcăminte. Sambăta viitoare, CSM 2007 va juca la Buzău cu CSM 2010.

După cinci etape din campionat, focşănenii au acumulat două puncte, dar au avut parte de un program aproape infernal. Focşănenii au jucat în primele etape cu CSM Bacău, Steaua, Dunărea Călăraşi, Interhandbal Bucureşti şi Bucovina 2 Suceava, toate echipe cu pretenţii în această serie. Focşănenii au caştigat doar partida cu LPS Piatra Neamţ, dar au ocazia să acumuleze puncte în etapele următoare. La juniori I, LPS Focşani a pierdut meciul cu LPS Galaţi, scor 27-34.

În schimb, CSS Adjud domină seria şi a caştigat al treilea meci la rand. Adjudenii, pregătiţi de Emil Dumitru, s-au impus cu 34-24 în partida jucată la Medgidia, cu echipa locală, CSS. Meciul a fost la discreţia gazdelor care au beneficiat şi de evoluţia foarte bună a portarului Vasile Ungureanu. CSS Adjud a jucat cu următoarea formaţie: Vasile Ungureanu, Radu Gafton – Sebastian Chitaru (1), Alexandru Grămătic (9), Alin Stoica (4), Ionuţ Bejan (11), Răzvan Diacu, Rareş Secară (2), Paul Popa (5), Mihai Gabriel Stoian (6), Giorgian Cirimbeiu, Florin Savin. (Dan CHIRIAC)

Roberbian a caştigat şi s-a distanţat la trei puncte

Azi vor avea loc trei partide din cadrul etapei a 11-a a ligii de minifotbal. Partidele vor începe la orele 19.00. Luni seara, în ultimele două partide ale rundei a zecea, Roberbian s-a distanţat în fruntea clasamentului după victoria cu 5 -1 obţinută în faţa celor de la GS Mobile.

Echipa patronată de Cristi Cîrnu a dominat partida în mare parte a jocului şi s-a impus meritat în faţa unei echipe care a oferit o replică puternică. Liderul clasamentului, Roberbian, a jucat la meciul de luni seara cu un echipament nou-nouţ, pus la dispoziţie de managerul formaţiei. Tot luni seara, Elvi Trans a pierdut cu 2-1 meciul jucat cu Green Team&Teomax. (Dan CHIRIAC)
Azi se joacă partidele:

Miercuri 17 octombrie ;
ora 19  Fabrica de imagine - FC Pantzer
ora 20  22 Grade - Ichi
ora 21  Flux&Promostore – Voinţa Pro Rent&Club Texas


13 meciuri de juniori în etapa de la finalul săptămanii

Foto: Fotbalul de la Panciu are şi viitor. Echipa condusă de Paul Cioran se luptă pentru caştigarea Cupei Hagi

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea a stabilit ieri programul partidelor de juniori de la finalul acestei săptămani. 13 partide vor avea loc pe mai multe stadioane din judeţ. Sambătă vor debuta şi partidele din cadrul campionatului naţional al juniorilor E. (Dan CHIRIAC)
Programul meciurilor este următorul:

JUNIORI C:
CSM Focşani – Voinţa Odobeşti – sambătă orele 9.00
JUNIORI D:
CSM Focşani – Viitorul Sihlea – sambătă orele 10.30
JUNIORI E: triunghiular- stadionul Milcovul 3
CSM Focşani – Viitorul Focşani – Steaua Mărăşeşti – sambătă orele 11.00
JUNIORI A 1:
GRUPA 1: duminică orele 10.00:
Unirea Milcovul Goleşti – Victoria Gugeşti
Flacăra Urecheşti – CSM Focşani
GRUPA2:
Voinţa Cîrligele – Euromania Dumbrăveni – duminică orele 10.00
AS Cîmpineanca – Voinţa Odobeşti – duminică orele 11.00

GRUPA 3:
Selena Jariştea – FCM Adjud – duminică orele 9.30
Unirea Ţifeşti – Steaua Mărăşeşti – orele 13.00
GRUPA 4: duminică orele 10.00
Dinamo Tătăranu – Energia Vulturu
Voinţa Sl. Ciorăşti – Doctor GSM Suraia




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.