Sport

Umiliţi, acesta este cuvantul

Ziarul de Vrancea
12 oct 2012 431 vizualizări
Handbaliştii de la HCM Constanţa au pierdut cu 14-35 partida din Liga Campionilor cu THW Kiel

Campioana Romaniei la handbal masculin HCM Constanţa a fost învinsă, joi, în deplasare, în cea de-a treia partidă din grupa B a Ligii Campionilor, de formaţia germană THW Kiel, deţinătoarea trofeului, cu scorul de 14-35 (7-16).  HCM Constanţa nu a putut sparge gheaţa la capitolul victorii nici în partida din Germania, cu THW Kiel, în care însă avea şanse mici să producă surpriza, adversara fiind deţinătoarea trofeului. "Dacă vom pierde la mai puţin de cinci goluri, va fi ca o victorie", spuneau jucătorii de la HCM înaintea confruntării de joi seară.

Dar HCM a început meciul cu tot atatea atacuri ratate, în timp ce THW a marcat la rand (4-0, min. 6), iar portarul lor, Omeyer, avea deja cinci intervenţii reuşite. În minutul 10, tabela arăta 5-1, Omeyer fiind învins pentru prima dată, de Criciotoiu, care a mai marcat o dată, două minute mai tarziu (6-2). Diferenţa s-a redus, la 7-4, dar THW s-a "revanşat", 10-4 (min. 18), iar pană la pauză nu a mai avut vreo emoţie, 15-5 (min. 28) şi 16-7, după 30 de minute. Repriza secundă nu a adus noutăţi, THW a dominat copios în continuare, romanii au făcut eforturi, dar greşelile jucătorilor lui Sundovski şi diferenţa de valoare prea mare au făcut diferenţa (21-9, min. 34, 29-10, min. 47, 33-12, min. 55).

În plus, 10.000 de fani în tribune au lovit în moralul celor de la HCM, care au suferit cea mai drastică înfrangere în trei meciuri din actuala ediţie a Ligii Campionilor. Portarul Ionuţ Stănescu a fost cel mai bun jucător al campioanei Romaniei, el a încheiat cu trei aruncări apărate de la 7 metri şi 10 intervenţii în total. Din lotul campioanei Romaniei au absentat doi jucători de bază, portarul Popescu şi Cutura, ambii accidentaţi. Au marcat pentru HCM: Angelovski 4 goluri, Şimicu 3, Csepreghi 2, Criciotoiu 2, Buricea 1, Toma 1, Humet 1. Jucătorii de la HCM se află la al treilea eşec, după cele cu IK Savehof, scor 31-35, şi MKB Veszprem, 27-37. În umătoarea partidă, HCM va întalni, pe teren propriu, formaţia slovenă Celje.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.