Sport

Cuplaj handbalistic de zile mari

Ziarul de Vrancea
12 oct 2012 618 vizualizări
Maine de la ora 19:00, Oltchim Ramnicu Valcea debutează în actuala ediţie a Ligii Campionilor de handbal feminin, întalnind formaţia Hypo Viena într-un meci transmis de DigiSport 1. Universitatea Jolidon Cluj joacă de la ora 20:30, la Ljublijana, partida fiind televizată pe acelaşi post

Altădată era forţa numărul 1 în handbalul feminin european, o veritabilă super-echipă multinaţională. Acum multe s-au schimbat, Hypo este în scădere de turaţie în timp ce Oltchim a devenit o echipă multinaţională, cu mari şanse de a caştiga trofeul, asta în ciuda problemelor financiare, care au dus-o la un prag de desfiinţare. Echipa este foarte bine pregătită pentru această partidă, după cum spune antrenorul danez, Jakob Vestergaard: "Dacă aţi văzut meciul de la Braşov, aţi observat că jucăm din ce în ce mai bine. Cunoaştem echipa din Viena.

Hypo are un lot puternic, cu multe handbaliste din Brazilia. Ele pot juca fără emoţii pentru că nimeni nu se aşteaptă să caştige la Valcea. Au mai puţine meciuri jucate în campionatul lor, în timp ce noi am avut cateva partide în Liga Naţională, ar putea fi un avantaj pentru noi. Nu mă interesează neapărat diferenţa de goluri finală. Dacă va fi 21-20, eu sunt mulţumit. Mai avem de construit şi ne va lua mult timp pană să ajungem la un nivel superior tot timpul ", a spus tehnicianul. Comentand dorinţa unuia dintre sponsori, de a folosi şi handbaliste tinere, nordicul a spus că echipa trebuie să aibă în componenţă cele mai bune jucătoare dacă doreşte să caştige Liga Campionilor. "Trebuie să fim la cel mai bun nivel, altfel nu avem şansa să caştigăm. Pentru mine nu contează varsta unei handbaliste, ci forma sportivă în care este", a explicat el.  În ceea ce o priveşte pe Cristina Neagu, Jakob spune că sunt şanse mari să fie şi duminică în teren, după ce ea a revenit într-un meci oficial după o pauză de mai bine de 600 de zile.

Tot maine, dar de la ora 20:30, va debuta în competiţie şi vicecampioana "U" Jolidon Cluj, care joacă la Ljubljana cu formaţia Krim, fostă caştigătoare a Ligii Campionilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.