Sport

Begu, în sferturi la Linz

Ziarul de Vrancea
11 oct 2012 512 vizualizări
Jucătoarea de tenis Irina Begu, locul 57 WTA, ajunsă pe tabloul principal din postura de lucky-loser, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Linz (Austria)

În optimi, Irina a învins-o cu scorul de 6-4, 7-6, după o oră şi 52 de minute, pe Kiki Bertens (Olanda), poziţia 60 în ierarhia mondială. În sferturile de finală de la Linz, Irina-Camelia Begu o va întalni pe Bethanie Sands (SUA), jucătoare venită din calificări (201 WTA), care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-3, de Carla Suarez (Spania), 35 WTA. În schimb, Simona Halep n-a avut nici o şansă în faţa liderului mondial, Viktoria Azarenka, jucătoarea din Belarus caştigand în două seturi, 6-1, 6-1, după 54 de meciuri.


Sergiu Suciu revine pe teren


 Mijlocaşul echipei Torino, Sergiu Suciu, care a suferit în luna mai o ruptură a ligamentelor încrucişate anterioare şi a meniscului extern de la genunchiul drept, se antrenează din nou normal, el declarandu-se fericit şi spunand că visa că va veni acest moment. "Sunt fericit pentru că nu mai puteam să mă antrenez singur. Visam acest moment de la sfarşitul lunii mai, iar acum vreau să împărtăşesc bucuria mea cu toţi cei care mi-au fost aproape. Îi mulţumesc preşedintelui Cairo: el m-a susţinut mult imediat după operaţia la genunchi şi în lunile ce au urmat. Acum mai rămane ca eu să reiau treptat, pas cu pas, tot ce am pierdut în aceste luni de inactivitate", a spus Suciu. Mijlocaşul echipei Torino, Sergiu Suciu, a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate anterioare şi a meniscului extern de la genunchiul drept, la sfarşitul lunii mai, perioada de indisponibilitate estimată atunci fiind de aproximativ şase luni.


Cazul Armstrong nu s-a încheiat


Uniunea Ciclistă Internaţională (UCI) a anunţat, joi, că va încerca să ofere "cat mai curand un răspuns", în cazul Lance Armstrong, rutier despre care Agenţia Americană Antodoping a precizat că a pus la punct cel sofisticat sistem de dopaj. "UCI va analiza toate informaţiile primite, pentru a examina problemele de apel, recunoaştere, competenţă şi prescriere, într-un termen de apel de 21 de zile, cerut de Codul Mondial Antidoping. UCI va încerca să ofere cat mai curand un răspuns şi să nu întarzie acest caz mai mult decat este necesar", se arată într-un comunicat al forului internaţional. Agenţia americană antidoping (USADA) a anunţat, miercuri, că va da publicităţii dosarul cu peste 1.000 de pagini realizat în cazul Lance Armstrong, care conţine probe evidente şi mărturiile depuse de 15 foşti coechipieri ai rutierului american ce dovedesc cel mai sofisticat sistem de dopaj cunoscut pană acum.


Alvarez, bun de joc


Mijlocaşul Edgar Alvarez a revenit la antrenamentele echipei Dinamo, după accidentarea suferită în timpul singurei partide în care a evoluat pentru gruparea "alb-roşie", cu Concordia Chiajna, în cadrul etapei a V-a a Ligii I, informează site-ul oficial al clubului. Edgar Alvarez a suferit în urmă cu aproximativ două luni o leziune fibrilară, acum fiind recuperat din punct de vedere medical. Jucătorul din Honduras a evoluat doar 16 minute pentru Dinamo în acest sezon
Viola a fost eliberat
Fostul fotbalist brazilian Viola, campion mondial în 1994, care a fost arestat în noaptea de vineri spre sambătă, la Santana de Parnaíba, pentru deţinere de armă de foc şi deoarece s-a opus autorităţilor şi şi-a ameninţat soţia, a fost eliberat. "Nu am omorat pe nimeni, nu am jefuit pe nimeni, nu am violat pe nimeni. Toată lumea a fost amabilă cu mine. Dumnezeu este drept şi adevărul va ieşi la suprafaţă", a declarat Viola, miercuri, după ce a fost eliberat. El a menţionat că este epuizat, deoarece nu a mancat şi nu a băut în ultimele zile. Viola a fost arestat în noaptea de vineri spre sambătă, la Santana de Parnaíba, după un conflict cu soţia sa, în prezenţa unui reprezentant al justiţiei. Soţia, care doreşte să se despartă de fostul fotbalist, a vrut să părăsească domiciliul conjugal împreună cu fiul lor în varstă de cinci ani. Viola a încercat să o împierdice pe femeie, iar aceasta a reacţionat spunand că soţul ai deţine ilegal o armă. Poliţiştii au găsit un pistol şi muniţie, astfel că l-au arestat pe fostul jucător.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.