Sport

Jucătorii pun banii lor pentru mancare şi primesc transport gratis

Dan Chiriac
11 oct 2012 777 vizualizări
Meciul de azi de la Chirnogi, o localitate “celebră” pe harta Romaniei, ar putea rămane veşnic în amintirea iubitorilor de fotbal din Vrancea. Meciul din etapa a şaptea a ligii a treia de fotbal se joacă graţie unui om de afaceri care asigură transportul jucătorilor

Situaţia echipei CSM Focşani pare dramatică în acest moment. Formaţia de seniori va face deplasarea la meciul de azi în condiţii speciale, primind ajutorul unor oameni generoşi care au fost tot timpul langă echipa de fotbal. Cum preşedintele CSM Focşani, Dan Dumitru a decis să renunţe la finanţarea echipei, jucătorii au ales totuşi să facă deplasarea la acest joc. Au primit ajutor de la Doru Ştefănescu, patronul unei firme de transport din Focşani. Acesta le-a oferit jucătorilor transport gratuit pentru acest joc. Doru Ştefănescu este un apropiat al sportului vrancean şi  ajută toate echipele de juniori sau seniori din Focşani. Ştefănescu este totodată asistent medical şi îngrijeşte majoritatea sportivilor de la cluburuile din judeţ.

De asemenea, fotbaliştii vor fi nevoiţi în această deplasare să-şi ia pacheţele de acasă sau să manance pe drum, din banii proprii. “În condiţiile actuale de la Focşani nu se merită să mai continuăm. Jucătorii au ales să facă totuşi această deplasare pentru că runda viitoare vom avea pauză. Poate în următoarele două săptămani va apărea vreo minune”, ne-au spus cei din conducerea clubului focşănean. Aurel Pastia are la dispoziţie pentru acest joc un lot redus. Tehnicianul are doar 14 jucători valizi, lotul urmand a fi completat cu juniori. CSM Focşani ar putea începe partida de azi cu următoarea formaţie: Trifan – Suvac, Negoiţă, Crăciun, Stanciu – Săpunaru, Bucătaru, Şonţu, Dumitriu – Milea, Ştefan.


Situaţie incertă şi la Panciu

Young Stars Panciu va sta în această etapă, urmand să evolueze în campionat abia runda viitoare. Asta dacă liderii formaţiei dintre vii vor găsi soluţii pentru a plăti restanţele financiare către jucători. Fotbaliştii au anunţat că nu se vor prezenta la joc în cazul în care nu-şi vor primi banii restanţi. De altfel, la ultimul meci din campionat, păncenii au jucat doar după ce au primit o primă de joc din partea conducerii. Banii au fost adunaţi după o chetă făcută în oraş. Păncenii au pierdut jocul cu Petrotub Roman, iar portarul Lazăr s-a accidentat în repriza a doua. După acest episod, jucătorii au declarat că nu vor mai intra pe teren decat după ce-şi vor primi banii. Este foarte posibil ca fotbalul de liga a treia să-şi trăiască ultimele momente în judeţul Vrancea. Meciul de azi de la Chirnogi, o localitate “celebră” pe harta Romaniei, ar putea rămane veşnic în amintirea iubitorilor de fotbal din Vrancea. Ar putea fi ultimul adversar al unei echipe vrancene în liga a treia. (Dan CHIRIAC)


Programul celor două serii ale ligii a treia:

Seria I:
Oţelul 2 Galaţi – SC Bacău
Petrotub Roman – Ceahlăul 2 Piatra Neamţ
CS Moineşti – Sporting Suceava
Ştiinţa Miroslava – FCM Dorohoi
Aerostar – Bucovina Rădăuţi
YS Panciu – stă

Seria a II-a:
Victoria Chirnogi - CSM Focşani
Dunărea Călăraşi - Rapid 2 Bucureşti
Juventus Bucureşti - Sportul 2 Studenţesc
Urban Titu - CSM Rm. Sărat
Rapid Feteşti – Viitorul Axintele
Metaloglobus Bucureşti - Gloria Buzău



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
eu, acum 4185 zile, 8 ore, 28 minute, 12 secunde
mama ce face asistentul da din bani furati de el si DD inapoi la fotbal
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.