Sport

MOZAIC SPORTIV: Webb arbitrează la Istanbul

Ziarul de Vrancea
10 oct 2012 503 vizualizări
Partida dintre echipa naţională a Turciei şi reprezentativa Romaniei, din grupa D a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2014, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Anglia, avandu-l la centru pe Howard Webb, care Webb va fi ajutat de asistenţii Michael Mullarkey şi Darren Cann, arbitru de rezervă fiind desemnat Andre Marriner. Partida Turcia - Romania, din grupa D a preliminariilor CM-2014, se va disputa vineri, de la ora 20.30, la Istanbul.


Sorana a făcut-o de oaie

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, locul 26 WTA, a ratat calificarea în turul doi al turneului de la Linz (Austria), dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari, ea fiind eliminată, în primul tur cu scorul de 4-6, 4-6 de croata Petra Martic (64 WTA) într-o oră şi 21 de minute. În sferturile de finală ale probei de dublu, perechea Simona Halep / Maria Camerin (Romania / Italia) a învins cu 6-0, 4-6, 10-7, cuplul Mervana Jugic / Sandra Klemenschitz (Bosnia / Austria).


Sponsor nou la FRF

Federaţia Romană de Fotbal a semnat, miercuri, un contract pe 15 luni cu societatea de asigurări City Insurance, valoarea înţelegerii fiind de ordinul sutelor de mii de euro, potrivit preşedintelui FRF, Mircea Sandu. La conferinţa de presă organizată cu acest prilej, au fost prezenţi şi preşedintele Consiliului de Administraţie al City Insurance, Nicolae Muşat, dar şi noul antrenor al echipei Under 14, Florin Răducioiu, care a fost coleg de bancă la şcoala generală cu oficialul companiei de asigurări.  Mircea Sandu speră ca FRF să poată atrage sponsori în continuare la federaţie. 


Duckadam şi Dinu vor fi externaţi

Helmuth Duckadam şi Cornel Dinu se simt bine şi ar putea fi externaţi la sfarşitul acestei săptămani de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, au declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, surse medicale.  Potrivit surselor citate, atat Helmuth Duckadam, care în 25 septembrie a fost operat pentru eliminarea unui anevrism arterial, cat şi Cornel Dinu, internat din 30 septembrie, după ce i s-a făcut rău întrucat şi-a neglijat tratamentul administrat după operaţia de by-pass coronarian la care a fost supus în urmă cu un an, s-au recuperat bine, starea lor este bună şi cel mai probabil vor fi externaţi la sfarşitul acestei săptămani.


"Tase" scoate milităria din pod

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Viorel Tănase, a declarat, ieri, că mijlocaşul Laurenţiu Buş a fost trimis la echipa a doua a clubului, iar jucătorii Laurenţiu Iorga, Gabriel Paraschiv şi Milan Perendija vor fi amendaţi. "Eu nu mă joc, de cand am venit am cerut respect, disciplină şi comunicare. Atata timp cat dau un program, el trebuie respectat. îÎn urma unui referat pe care-l voi înmana preşedintelui clubului, vor fi luate măsurile necesare. Iorga, Paraschiv, Perendija şi Buş sunt jucătorii care vor suferi aceste penalizări. Primii trei vor fi amendaţi doar din punct de vedere financiar, pentru că nu au respectat programul meu, în timp ce Buş a fost îndepărtat din lotul primei formaţii pe o perioadă nedeterminată, pentru că a refuzat să joace la echipa a doua, acolo unde l-am trimis după meciul disputat acasă, împotriva Braşovului", a spus Tănase.

 

Remiză cu Elveţia

Echipa naţională under-19 a Romaniei a terminat la egalitate, la Falkirk, scor 1-1 (1-1), cu reprezentativa similară a Elveţiei, în prima etapă a grupei a IX-a de calificare la turneul de elită al Campionatului European, ediţia 2012-2013. "Tricolorii" au deschis scorul prin Voduţ, în minutul 19, elveţienii reuşind egalarea prin Adili, în minutul 36. În celălalt meci al grupei, formaţia Scoţiei a învins, cu scorul de 4-0 (0-0), echipa Armeniei. În această fază preliminară sunt 12 grupe a cate patru echipe. Se califică la turul de elită din primăvara anului viitor primele două clasate în fiecare grupă, plus cel mai bun loc III, luandu-se în calcul doar punctele din jocurile cu primele două formaţii din grupa respectivă.

 

Busquets, suspendat pentru două etape

Mijlocaşul echipei FC Barcelona, Sergio Busquets, a fost suspendat, de Comisia de Disciplină a UEFA pentru două meciuri în Liga Campionilor, a anunţat forul european, citat de AFP. Busquets a fost eliminat în minutul 88 al partidei caştigate de Barcelona, în deplasare, scor 2-0, cu Benfica Lisabona, în etapa a II-a a grupei G a Ligii Campionilor. Sergio Busquets va absenta de la dubla întalnire cu Celtic Glasgow.FC Barcelona anunţat, ieri că va depune apel la această sancţiune.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.