Sport

Alin Moldoveanu, aşteptat cu bani la Consiliul Judeţean

Dan Chiriac
3 oct 2012 695 vizualizări
Alin Moldoveanu va fi premiat azi în cadrul şedinţei de CJ. Marian Oprişan a iniţiat un proiect de hotărare ce va fi luat în discuţie la şedinţa de azi. Consilierii judeţeni vor vota pentru acordarea sumei de 30.000 de lei din buget pentru trăgătorul Alin Moldoveanu, campion olimpic în proba de tir, la Londra.

Trăgătorul născut în Focşani este aşteptat la şedinţa de azi, pentru a-şi primi toţi laurii pentru succesul de la Londra. Pană acum, trăgătorul a fost decorat cu ordinul sportiv clasa întai la Palatul Cotroceni. Moldoveanu a primit un premiu de 100.000 de euro din partea Comitetului Olimpic Roman, dar şi un autoturism Renault în valoare de 37.000 de euro. Guvernul Romaniei a dublat premiile sportivilor, astfel încat trăgătorul focşănean a primit încă 70.000 de euro. De asemenea, clubul Dinamo, unde Moldoveanu este legitimat, i-a acordat sportivului un premiu în valoare de aproape 25.000 de euro. Consiliul Judeţean Iaşi l-a premiat cu 10.000 de lei pentru medalia de aur caştigată la Londra.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.