Sport

MOZAIC SPORTIV: Alegeri ca la carte la FR Box

Ziarul de Vrancea
2 oct 2012 491 vizualizări
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret (ANST), Carmen Tocală, a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, că a discutat cu preşedintele Federaţiei Romane Box, Rudel Obreja, pentru reluarea statutară a alegerilor din cadrul forului. "Am purtat o discuţie cu Rudel Obreja, care este deschis şi are intenţii bune de a face ceva.

Alegerile programate recent la FR Box nu au fost statutare, astfel că trebuie reluate, cu toţi paşii legali de urmat. Nu putem enunţa un termen clar, dar avem două luni la dispoziţie, aşa cum ne-am înţeles cu AIBA. Rudel Obreja are toată deschiderea să îndrepte situaţia", a declarat Carmen Tocală.  Luni, preşedintele ANST a anunţat că, în urma unei discuţii telefonice cu secretarul general al AIBA, a obţinut amanarea cu două luni a dezafilierii FR Box. Biroul Executiv al Federaţiei Romane de Box a decis, vineri, anularea Adunării Generale Extraordinare de alegeri a preşedintelui federaţiei, de duminică, fiind considerată nestatutară.


Pantilimon la Moscova?


Portarul echipei Manchester City Costel Pantilimon este dorit de Spartak Moscova, formaţie la care ar putea ajunge în această iarnă, a anunţat cotidianul Izvestia, citat de site-ul postului de radio The Voice of Russia. Sursa citată notează că agentul jucătorului roman, Aleksander Sigal, a declarat că există discuţii preliminare cu gruparea rusă, dar a precizat că este devreme pentru o înţelegere privind un transfer. Sigal a menţionat că Pantilimon se gandeşte să plece de la Manchester, unde îi este greu să facă faţă concurenţei cu titularul postului, englezul Joe Hart. Costel Pantilimon se află din vara anului 2011 la City, fiind transferat de la FC Timişoara.


Duckadam, în salon cu Dinu


Helmut Duckadam a fost transferat, ieri, de la Secţia de terapie intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, unde a stat după intervenţia chiurgicală, în  acelaşi salon cu Cornel Dinu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale. "Starea lui Helmut Duckadam este bună. Recuperează foarte bine. El a fost transferat în acelaşi salon cu Cornel Dinu, ca să-i ţină de urat acestuia din urmă. Sunt doi fotbalişti, îşi ţin de urat unul altuia", au spus sursele citate. Medicii au mai spus că Duckadam ar putea merge, joi, la meci, dar acesta nu este tentat de idee, întrucat se simte încă slăbit. Duckadam va rămane în salon împreună cu Cornel Dinu, au adăugat sursele citate.


Karabatic de Romania


Jucătorul formaţiei HCM Constanţa Alexandru Csepreghi a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că, avand în vedere caştigurile obţinute din salariu şi publicitate de Nikola Karabatic, nu crede că handbalistul francez "s-ar coborî să facă blat pentru un pariu". "Nu ştiu dacă e chiar adevărat ce s-a întamplat acolo. Pentru un jucător precum Karabatic, la nivelul caştigurilor lui din salariu şi publicitate nu cred că s-ar coborî să facă un blat pentru un pariu. Mi se pare puţin absurdă toată chestia asta. Dar niciodată nu poţi să ştii ce e în mintea unui jucător. Sper să nu fie aşa, pentru că dacă se adevereşte ar fi o mare pierdere pentru handbalul mondial şi pentru cel francez.", a spus Csepreghi.  Întrebat dacă handbaliştii romani pariază, Alexandru Csepreghi a răspuns: "Nu ştiu. Nu am informaţii şi nu vreau să comentez despre aşa ceva".Prezent la conferinţa de presă, directorul executiv al grupării constănţene, Ali Nurhan, i-a transmis jucătorului să nu cumva să înceapă să parieze. "Să nu te apuci naibii, de pariuri. Eu îţi spuneam ţie «Karabatic de Romania», să nu mă faci de ruşine", a spus, în glumă, Ali Nurhan.

Meci împotriva sărăciei


Cea de-a zecea ediţie a "meciului împotriva sărăciei", cu Ronaldo, Zinédine Zidane şi alte vedete ale fotbalului internaţional, va avea loc la Porto Alegre, în data de 19 decembrie, a anunţat, ierii, Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). Ronaldo şi Zidane sunt ambasadori ai PNUD şi vor fi căpitanii celor două echipe la meciul amical organizat în scopul sensibilizării publicului cu privire la lupta împotriva sărăciei. "Lupta împotriva sărăciei nu este o joacă", a declarat Ronaldo, care în urmă cu 10 ani a contribuit alături de Zidane la organizarea primului meci împotriva sărăciei. "Prin acest meci vrem să strangem fonduri şi să atragem atenţia asupra faptului că soluţia este în mainile tuturor. Muncind împreună vom caştiga acest meci împotriva sărăciei", a adăugat brazilianul. Zidane, care va evolua pentru prima dată în Brazilia, a afirmat că se bucură că va juca împotriva unui "vechi prieten", la Porto Alegre. Partida din decembrie va fi arbitrată de italianul Pierluigi Collina, aflat la a noua participare


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.