Sport

Veste bună, veste rea?

Ziarul de Vrancea
30 sep 2012 560 vizualizări
Inainte de meciul cu CFR Cluj, Manchester United a pierdut pe teren propriu, meciul cu Tottenham * sir Alex Ferguson va veni pe Gruia cu tot ce are echipa mai bun

Viitoarea adversară a echipei CFR Cluj în Liga Campionilor, Manchester United a fost învinsă, sambătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-3, de echipa Tottenham Hotspur, într-un meci din etapa a VI-a a campionatului Angliei, ultimul dinaintea întalnirii de maine, de la Cluj. Apărarea echipei lui sir Alex Ferguson a fost surprinsă în prima repriză de contraatacurile oaspeţilor, care au condus cu 2-0 la pauză prin golurile marcate de Vertonghen şi Bale, în minutele 2, respectiv, 32. După pauză, introducerea lui Wayne Rooney în locul veteranului Ryan Giggs a crescut forţa ofensivă a gazdelor, care au marcat prin Nani ('51), însă Clint Dempsey a refăcut imediat diferenţa. După încă trei minute, japonezul Kagawa a înscris pentru United, dar scorul nu s-a mai schimbat pană la final.  Antrenorul echipei Manchester United, Alex Ferguson, a folosit următoarea formulă de joc: Lindegaard - Rafael, Evans, Ferdinand ('90^2 - Hernandez), Evra - Nani, Carrick, Scholes, Giggs '45 - Rooney) - Kagawa ('79 - Welbeck '79), Van Persie. 

Ulterior, sir Alex a dezminţit zvonurile privitoare la o eventuală utilizare a rezevelor în partida de maine cu CFR Cluj, care va fi tratat "foarte serios":  "Nici vorbă să jucăm cu rezervele şi tinerii la Cluj, voi folosi jucătorii experimentaţi. CFR Cluj a învins-o pe Basel în ambele meciuri din play-off şi asta arată la ce nivel sunt. De asemenea, faptul că au caştigat la Braga spune ceva. Nu este o deplasare uşoară pentru noi şi tratăm acest meci foarte serios. în acest moment ei au speranţe de calificare. Joacă acasă cu Manchester United, vor să obţină ceva din acest meci şi apoi sunt într-o postură favorabilă înaintea dublei cu Galatasaray", a spus Ferguson.

Partida CFR Cluj - Manchester United, din etapa a II-a a grupei H a Ligii Campionilor, se va disputa marţi, de la ora 21.45, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Alte rezultate din etapa a VI-a a "Premier League": Arsenal - Chelsea 1-2; Everton - Southampton 3-1; Fulham - Manchester City 1-2; Norwich- Liverpool 2-5; Reading -Newcastle 2-2; Stoke - Swansea 2-0; Sunderland -Wigan 1-0. Aseară s-au disputat meciurile Aston Villa - West Bromwich şi Queen's Park Rangers - West Ham. Clasament: 1. Chelsea - 16 p; 2. Everton - 13 p; 3. Manchester City - 12 p; 4. Manchester United -12 p. 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.