Sport

Deplasări fără puncte pentru echipele vrancene

Dan Chiriac
30 sep 2012 512 vizualizări
Dunărea Călăraşi - CSM Focşani 2- 0 (0-0) şi CSM Moineşti - Young Stars Panciu 3 -0 (0-0), în etapa a cincea a ligii a treia de fotbal

 

Cele două echipe vrancene din liga a treia au pierdut partidele disputate în deplasare, deşi au jucat bine mai mult de o repriză. CSM Focşani a cedat în deplasare, la Călăraşi, în faţa unei echipe care a arătat o formă deosebită la partida de vineri. Încurajaţi din tribune de peste 500 de spectatori, gazdele au avut iniţiativa în prima repriză. Portarul Trifan a fost îngerul păzitor, apărand de mai multe ori în situaţii în care atacanţii gazdelor au scăpat singuri spre poarta adversă. Milea a încercat să răspundă cu cateva incursiuni iar şutul lui Bucătaru din minutul 40 a ocolit spaţiul porţii. După reluare, gazdele au reuşit să marcheze. Ştefan a profitat de două nesincronizătri în defensiva focşăneană şi a punctat. În minutele de prelungire, CSM Focşani a rămas în zece oameni. Valentin Toader a primit prea uşor al doilea cartonaş galben şi a fost nevoit să părăsească suprafaţa de joc. Aurel Pastia a folosit următoarea formaţie: Trifan - Suvac, Negoiţă, Crăciun, Stanciu – Săpunaru, Bucătaru, Toader, Dumitriu – Milea, Ştefan. Au mai intrat: Toader, Statulat, Florea şi Mîndrescu. Etapa viitoare, care va avea loc vineri, 5 octombrie, focşănenii vor juca acasă cu Eolica Baia. Young Stars Panciu a pierdut în ultimul sfert de oră partida disputată la Moineşti în compania echipei locale. Băcăuanii au arătat încă odată forma deosebită în care se află şi au urcat în urma acestei victorii pe prima poziţie în clasament. Golurile echipei din Moineşti au fost marcate de Tismănaru -75, Banu - 81 şi Chelariu - 89. YS Panciu a jucat cu: Lazăr - Voinea, Beşa, Ov. Radu, Ciornei – Gălăţeanu, Cioran, Bîra, Menghia - I. Radu Predoiu. Au mai intrat B. Stoian, Cl. Mihai.  Vinerea viitoare, păncenii vor primi pe teren propriu replica formaţiei Petrotub Roman. Din etapa viitoare, partidele din cadrul ligii a treia vor începe la orele 15.00, ora oficială de disputare a meciurilor în luna octombrie. După aceste rezultate, ambele echipe vrancene au cate şapte puncte. Panciu se situează pe locul şase în prima serie, iar CSM Focşani pe locul şapte în seria a doua. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele celor două serii ale ligii a treia:

Seria I:

CS Moineşti - Panciu 3-0

Petrotub Roman – SC Bacău 1-3

Kosarom Paşcani - Ceahlăul 2  2-0

Bucovina Rădăuţi - FCM Dorohoi 0 – 2

Ştiinţa Miroslava – Sporting Suceava 1-2 

Oţelul 2 Galaţi  şi Aerostar Bacău au stat

 

Seria a II-a:

Dunărea Călăraşi - CSM Focşani 2-0

Rapid Feteşti –Sportul Studenţesc 2

Eolica Baia –Victoria Chirnogi 1-2

Urban Titu - Rapid 2 Bucureşti 2-2

Gloria Buzău – Viitorul Axentele 2-0

Metaglobus – CSM Rm. Sărat 0 -1

Juventus Bucureşti – va sta

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.