Sport

Joacă pentru trei puncte în capitală

Dan Chiriac
28 sep 2012 456 vizualizări
Smart Ionescu Bucureşti - Progresul Focşani, maine, orele 17.00, în etapa a treia a ligii întai de futsal

Echipa de futsal Progresul Focşani va încerca să confirme forma foarte bună din startul acestui campionat şi să obţină o nouă victorie în liga întai de futsal. Chiar dacă în faţa lor va fi o nouă promovată, meciul se anunţă a fi foarte greu. Bucureştenii au un lot foarte puternic şi au obţinut rezultate surprinzătoare în primele etape. Marţea trecută, bucureştenii au măturat pe jos cu United Galaţi, echipă care anul trecut a terminat pe locul trei în campionat şi a jucat finala Cupei Romaniei. În aceste condiţii, focşănenii sunt precauţi înaintea jocului ce se va desfăşura maine în sala Şcolii Generale nr. 2 din capitală. “Vom trata jocul cu foarte multă atenţie. Trebuie să ne concentrăm şi să evoluăm cat se poate de bine. Va fi un meci foarte greu şi sperăm să facem o figură frumoasă”, ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. În primele două etape, CSM Focşani a obţinut două victorii, 7-3, în deplasare cu Inter Telliu Braşov şi 9-5 cu KTE Tg. Secuiesc. CSM Focşani se bazează pentru acest joc pe următorii jucători: Borş, Olăraşu – S. Popa, Chivu, Ungureanu, Ilaş, Mîndrescu, Dumtiriu, Stanciu, Alecsandrescu. Smart Ionescu s-a înfiinţat în urmă cu doi ani şi a promovat în prima ligă în vara acestui an. Echipa poartă denumirea patronului său, un om de afaceri din capitală. Bucureştiul revine astfel în peisajul futsalului din Romania, după ce aici au activat echipe care au cochetat cu primele poziţii în clasament, FC Bodu sau Atletic Bucureşti. Ambele s-au desfiinţat însă, în condiţiile în care sportul de sală nu atrage foarte mulţi fani în capitală. Partida de maine va fi condusă de doi arbitri gălăţeni, Sebastian Capţan şi Doru Balmuş. Observator federal va fi brăileanul Marian Petrescu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.