Sport

S-a dus şi grădiniţa lui Hagi

Ziarul de Vrancea
27 sep 2012 663 vizualizări
Viitorul Constanţa a fost eliminată din Cupa Romaniei

Viitorul Constanţa este a treia "victimă" din primul eşalon fotbalistic, în cadrul 16-imilor Cupei Romaniei. Ne referim la echipe din Liga I scoase din cursă de formaţii de categorii inferioare, cazurile de acest gen fiind FC Vaslui şi "U" Cluj, eliminate de FC Botoşani, respectiv Delta Tulcea. Puştii lui Gică Hagi au avut un meci aspru la Brăila, încheiat 0-0 după 120 de minute de joc, în care au fost eliminaţi doi jucători, unul de la gazde, Ignat ('19) şi altul de la oaspeţi, Turcu ('23). La prima eliminare, s-a acordat şi penalty pentru Viitorul, însă Vasilică Cristocea l-a ratat. La loviturile de departajare, pentru CF Brăila au marcat Ochia, D.Sînmărtean, Puşcaşu, Bălţoi, L. Ivan, Spiridon şi a ratat Pungă. Pentru Viitorul au înscris Benzar, Gavra, Herea, Carstocea, Vană, iar Vaştag şi Bălaşa au ratat, scorul "loteriei" fiind 6-5 pentru brăileni.
La lista formaţiilor eliminate eşalon pot fi adăugate Gloria Bistriţa şi CSMS Iaşi, însă acestea au fost depăşite de formaţii din aceeaşi ligă. Dacă Gloria nu a contat în prima zi la Piatra Neamţ, ieri, CSMS Iaşi a condus la pauză cu 1-0 şi a mai avut două ocazii de gol în faţa Astrei Giurgiu, dar echilibrul s-a rupt în repriza secundă, după egalarea lui Tembo. Astra a beneficiat de un penalty în min. 56, executat de Găman mult peste poartă, dar internaţionalul său s-a revanşat aducandu-şi echipa în avantaj, echipă care a mai punctat de două ori, mai ales că în min. 66, fundaşul ieşean Creţu a fost direct eliminat.
Rezultate din 16-imile Cupei Romaniei: FC Braşov - Farul Constanţa 1-0. Buga ('22); ACS Berceni - CFR Cluj 0-2. Aguirregaray ('75, '90; CF Brăila - Viitorul Constanţa 0-0 (6-5 la lovituri de departajare; CSMS Iaşi - Astra Giurgiu 1-4. Herghelegiu ('9) / Tembo ('49), Găman ('62), Ivanovski ('65), Fatai ('96).Aseară s-au mai disputat două partide: Rapid - Olimpia Satu Mare şi Steaua - FCM Targu Mureş.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.