Sport

O primă listă de stanieri

Ziarul de Vrancea
27 sep 2012 495 vizualizări
Printre cei convocaţi provizoriu de selecţionerul Victor Piţurcă pentru meciurile cu Turcia şi Olanda se numără Mutu, Tamaş, Nicoliţă, Florescu şi Cociş

Selecţionerul Victor Piţurcă a convocat de principiu 14 jucători care evoluează la cluburi din străinătate pentru meciurile cu Turcia şi Olanda din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, printre aceştia numărandu-se Adrian Mutu, Bănel Nicoliţă, Răzvan Cociş şi George Florescu. Cei 14 jucători sunt următorii: Pantilimon (Manchester City), Paul Papp (Chievo), Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Spezia Calcio), Răzvan Raţ(Şahtar Doneţk), Răzvan Cociş (FC Rostov), George Florescu (Arsenal Kiev), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Gabriel Torje (Granada), Bănel Nicoliţă (Saint-Etienne), Bogdan Stancu (Orduspor), Adrian Mutu (Ajaccio), Ciprian Marica (FC Schalke 04) şi Daniel Niculae (Kuban Krasnodar). Pe 5 octombrie, în jurul orei 13.00, va fi anunţată lista definitivă a "stranierilor", lotul de 23 de jucători care vor aborda cele două întalniri urmand să fie comunicat în cursul serii zilei de 7 octombrie.
Reunirea lotului este programată în 8 octombrie la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoşoaia. Partida Turcia-Romania va avea loc, la 12 octombrie, de la ora 20.30, pe stadionul Şükrü Saracoglu din Istanbul, iar meciul Romania - Olanda va avea loc, în 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti. Ambele întalniri contează pentru Grupa D, zona Europa, a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.