Sport

Echipe de locul patru

Dan Chiriac
23 sep 2012 703 vizualizări
CSM Focşani - Juventus Bucureşti 0- 0 şi Young Stars Panciu - Kosarom Paşcani 1 - 1(0-0), în etapa a patra a ligii a treia.Cele două echipe vrancene ocupă poziţia a patra în cele două serii în care evoluează

Young Stars Panciu şi CSM Focşani ocupă poziţia a patra în clasamentul celor două serii a ligii a treia în care evoluează. Formaţiile vrancene au acumulat şapte puncte în cele patru etape disputate. Locurile din clasament sunt meritorii, dacă ţinem cont de faptul că ambele au avut greutăţi foarte mari în această vară. Păncenii au fost la un pas să se defiinţeze, în timp ce la Focşani problemele nu au încetat nici acum. Cele două formaţii se află la egalitate de puncte cu ocupantele poziţiilor a doua, dar golaverajul face diferenţa. Vineri, Young Stars Panciu a caştigat partida jucată pe teren propriu, în compania formaţiei Kosarom Paşcani. Unicul gol al partidei a fost marcat de Predoiu, în minutul 74. Antrenorul Dănuţ Bolocan a jucat cu următoarea formaţie: Lazăr – Voinea, Beşa, O. Radu, Mihai – Stoian, Bîra, Cioran, Gălăţeanu – Radu, Menghia. A mai intrat Predoiu. CSM Focşani a obţinut un rezultat de egalitate în faţa celor de la Juventus Bucureşti. Ambele echipe au avut cate o bară în repriza a doua. Bucătaru – 65 şi Rotaru – 66, au zguduit barele porţii adverse. În echipa bucureşteană au evoluat fostul jucător de la Universitatea Craiova, Dinamo şi naţionala Romaniei, Cornel Frăsineanu. Focşănenii au rămas în minutele de prelungire cu un om în minus după eliminarea lui Şonţu. CSM  a jucat cu: Trifan – Suvac, Crăciun, Toader, Nistoroiu – Săpunaru, Şonţu, Bucătaru, Dumitriu – Milea, Ştefan. Au mai intrat: Negoiţă, Mîndrescu. Oaspeţii au replicat cu: G. Lazăr – Butoi, Delcea, Biriş, Rotaru – Frăsineanu, Iordache, Stoian, Bălan – Bustea, ene. Au mai intrat: Truţă, G. Ene, Tene. Portarul oaspeţilor a jucat anul trecut la Panciu. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele celor două serii:


Seria I:


SC Bacău – CS Moineşti 2-4
Sporting Suceava – Aerostar Bacău 1-0
Oţelul 2 Galaţi- FCM Dorohoi 1-1
YS Panciu – Kosarom Paşcani 1-0
Petrotub Roman şI Bucovina Rădăuţi au stat


Seria a II-a:


CSM Focşani - Juventus Bucureşti 0- 0
Eolica Baia – Dunărea CălăraşI 3-3
Rapid 2 Bucureşti – Rapid Feteşti 7-1
Sportul II – Metaloglobus 0-3
Victoria Chirnogi – Viitorul Axintele 1-1
CSM Rm. Sărat – Gloria Buzău 2-1
Urban Titu – a stat


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.