Sport

Babilonia s-a instalat la FC Braşov

Ziarul de Vrancea
18 sep 2012 476 vizualizări
Ionuţ Badea nu vrea să plece, Viorel Hizo nu mai vine, patronul caută alt antrenor Situaţia de la gruparea FC Braşov s-a complicat la greu şi începe să semene cu o telenovelă de prost gust, cu accente războinice.

Ieri, Viorel Hizo era numit ca antrenor principal, ba a fost şi prezentat oficial. Mai rămanea problema rezilierii contractului cu Ionuţ Badea, fostul antrenor, demis a doua oară într-un început de campionat de opt etape, prima dată de la "U" Cluj. Pentru a-şi rezilia contractul cu Braşovul, Badea a cerut de la patronul Ioan Neculaie plata la zi şi patru salarii compensatorii. Şi cum doleanţa acestuia nu s-a realizat, ieri dimineaţa, Badea a condus antrenamentul echipei braşovene, profitand de faptul că Hizo nu sosise la stadion, aflandu-se la sediul clubului. Lucru care l-a supărat pe "Dulău", care a părăsit la pranz oraşul de sub Tampa. "Asta e, ce naiba să facem? Badea este antrenor, ăsta a plecat şi o să vedem ce se întamplă. Dimineaţă a fost o situaţie delicată că s-au dus amandoi la antrenament. Hizo s-a supărat şi a plecat. Nu ştiu ce o să se întample şi nici dacă se întoarce Badea pe bancă...", a spus Ioan Neculaie, care anunţase că Badea este suspendat din funcţia de antrenor principal pe o perioadă nedeterminată pană la rezilierea contractului. În timpul antrenamentului, Neculaie a sosit la stadion, i-a transmis lui Badea hartia cu suspendarea şi, în consecinţă, antrenorul demis a plecat la sediu. Cum Hizo a părăsit şi el stadionul, antrenamentul a fost continuat cu Andrei Şanta, tehnicianul cu portarii şi tehnicianul de la echipa-satelit, Adrian Szabo.
Ulterior, Badea şi-a redus pretenţiile cu realizarea contractului: "Am mai renunţat la o parte din banii pe care i-am cerut, astfel că vreau la reziliere, plata salariului la zi şi două salarii compensatorii, faţă de patru cat am cerut la prima discuţie. Aştept să văd dacă cei din conducere sunt de acord, probabil că maine dimineaţă voi avea răspunsul", a spus Ionuţ Badea.  Altfel, conducerea clubului braşovean caută soluţii pentru numirea unui nou antrenor, surse din cadrul clubului spunand că cel mai probabil joi va fi anunţat numele acestuia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.