Sport

CSM Focşani joacă şi meciul cu Juventus Bucureşti

Dan Chiriac
17 sep 2012 1128 vizualizări
Fotbalul focşănean continuă să existe în ciuda piedicilor puse în această toamnă

Preşedintele CSM Focşani, Dan Dumitru, a confirmat ieri că echipa focşăneană va juca şi meciul de vineri, din etapa a patra a ligii a treia. Focşănenii vor întalni vineri, de la orele 17.00, pe teren propriu, pe Juventus Colentina. Fotbaliştii de la CSM vor evolua în condiţii speciale pentru că nu au unde să se antreneze după ce consilierii locali au pus chirie pentru orele de pregătire pe stadionul „Milcovul”. În ciuda situaţiei incerte de la echipă, CSM Focşani se află pe locul doi în clasament după disputarea primelor trei etape, avand şase puncte. Pană acum, CSM a pierdut doar meciul cu Metaloglobus, după ce nu a făcut deplasarea în capitală. Suporterii focşăneni vor avea ocazia să mai urmărească la lucru echipa favorită, chiar dacă nimic nu este clar în acest moment. Microbiştii aşteaptă încă ca autorităţile locale să preia echipa şi să o susţină financiar. La finalul săptămanii trecute, CSM Focşani a învins în deplasare, scor 1-0, pe Urban Titu. Unicul gol al meciului a fost reuşit de Şonţu în minutul 76. Cele două formaţii au avut următoarea componenţă: Titu: Dumitraşcu – Dan, Coman, Neagu, Mirescu - Dicu, Spătaru, Săndulescu, Ivaşcu -  Ciocotoiu, Ionică. Ultimul este fostul jucător al echipei Unirea Focşani. CSM Focşani: Trifan – Suvac, Crăciun, Toader, Nistoroiu - Săpunaru, Şonţu, Bucătaru, Dumitriu -Ştefan, Milea. Young Stars Panciu va juca vineri, tot pe teren propriu, în compania formaţiei Kosarom Paşcani. Vrancenii au acumulat patru puncte după primele etape ale seriei întai. Etapa trecută, Young Star Panciu a remizat 1-1 în meciul jucat în deplasare cu Ştiinţa Miroslava, în judeţul Iaşi. Vrancenii au condus cu 1-0 după golul marcat de Predoiu, dar au fost egalaţi pe final, pe fondul unui  arbitraj anost. Meciul a început cu întarziere de 30 de minute, după ce păncenii au contestat înălţimea porţilor. Cele două buturi erau mai mici cu caţiva centimetri decat prevede regulamentul. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.