Sport

Adversari de marcă în Liga Mondială

Ziarul de Vrancea
12 sep 2012 594 vizualizări
Echipa naţională de polo a Romaniei va evolua în grupa C a Ligii Mondiale, ediţia 2012-2013, alături de reprezentativele Italiei, Rusiei şi Ungariei, a anunţat, ieri, forul internaţional de profil (FINA)

Liga Mondială 2012-2013 va începe în 31 octombrie, Romania debutand pe teren propriu cu Ungaria, formaţie revenită în această competiţie după o absenţă de cinci ani. Componenţa celorlalte două grupe este următoarea: Croaţia, Grecia, Turcia, Muntenegru (grupa A), respectiv Spania, Germania, Serbia şi Macedonia (grupa B). Macedonia nu a confirmat încă oficial participarea.


Autocarul Oltchim a fost vandazalizat la Zalău


Autocarul echipei Oltchim Ramnicu Valcea a fost inscripţionat cu mesaje pro-HC Zalău, marţi noaptea, în faţa hotelului unde e cazat lotul campioanei Romaniei, înaintea partidei directe dintre cele două formaţii.  "Pe Dealul Meseşului, cand coboram spre Zalău, am văzut primele inscripţii, «ANTI VALCEA, ANTI OLTCHIM». Am zis să nu ne îngrijorăm, că astea sunt de ani de zile. Dar, noaptea, autocarul a fost vandalizat, adică vopsit pe toată partea dreaptă cu vopsea roşie, cu HCZ, adică HC Zalău. Am anunţat Jandarmeria, vom suna şi la Poliţie, nu vrem să facem circ, dar pentru a putea revopsi autocarul avem nevoie de un proces-verbal de constatare. Din ce a spus şoferul, ar costa cam 30.000 de lei. Asta ne mai lipsea acum", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru.


Conflict între Moţi şi Dinamo


FC Dinamo precizează într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului că nu are restanţe financiare faţă de fostul său jucător Cosmin Moţi, transferat în această vară la Ludogoreţ Razgrad, considerand însă că fotbalistul are datorii de ordin sportiv faţă de echipa "alb-roşie".Fotbalistul Cosmin Moţi a declarat în urmă cu două zile, într-un interviu pentru Prosport, că gruparea din şoseaua ştefan cel Mare mai are restanţe salariale faţă de el: "Şefii de acolo au în continuare restanţe salariale şi la mine. Mai am de primit bani pe lunile aprilie, mai şi iunie, iar dacă nu-mi vor rezolva cat mai repede aceste probleme, atunci voi depune memoriu. Să ştii că am mai lăsat şi eu de la mine, dar pană la urmă este munca mea şi nu vreau să mai aştept la infinit".


Burak vrea Liga Campionilor


Atacantul echipei Galatasaray Istanbul, Burak Yilmaz, a declarat, marţi, că şi-ar dori să caştige Liga Campionilor, dar principalul obiectiv al formaţiei sale este cucerirea titlului de campioană în Turcia. "Am venit la Galatasaray pentru a caştiga. Mi-ar plăcea să pun mana pe trofeul Ligii Campionilor, dar obiectivul pentru acest sezon este caştigarea titlului în Turcia. Sper să fac o figură frumoasă în Europa, sunt atacant şi vrea să înscriu cat mai multe goluri. Sezonul trecut am jucat atacant central la Trabzonspor, dar la Galatasaray sistemul este altul şi trebuie să mă acomodez. Oricum voi continua să muncesc şi sper să înscriu la fel de multe goluri", a spus Burak Yilmaz. Galatasaray Istanbul l-a transferat în această vară pe Burak Yilmaz de la Trabzonspor, după ce internaţionalul turc a marcat 33 de goluri în 30 de meciuri jucate în sezonul trecut.


Debbie Dunn a fost suspendată


Atleta americană Debbie Dunn, specialistă în proba de 400 metri, a fost suspendată doi ani pentru dopaj, după ce a fost depistată pozitiv în luna iunie la selecţia americană pentru Jocurile Olimpice de la Londra, a anunţat, ieri, Agenţua Americană Antidopind (USADA). "Dunn a acceptat suspendarea care începe retroactiv de la 1 august 2012. Sportivei i se vor retrage toate rezultatele obţinute după 22 iunie 2012", se arată în comunicatul USADA. Debbie Dunn, în varstă de 34 de ani, se calificase pentru ştafeta de 4x400 metri participantă la Jocurile Olimpice, dar a decis să se retragă din echipă după ce a fost anunţată în luna iulie că a fost depistată pozitiv.


Ballack, îndemnat să devină antrenor


Fostul internaţional Michael Ballack, fără contract după ce a plecat de la Bayer Leverkusen la finalul sezonului trecut, trebuie să devină antrenor, susţine directorul sportiv de la Leverkusen, Rudi Völler. "Ballack are calităţile necesare şi inteligenţa pentru a deveni antrenor", a declarat Völler, subliniind că i-a sugerat jucătorului să-şi ia diploma, după ultimul meci din sezonul 2011-2012. Potrivit lui Völler, o ofertă pentru Ballack ar putea apăra foarte rapid şi i-ar fi uşor să răspundă dacă are diplomă. Ballack, în varstă de 35 de ani, a dispărut din peisajul fotbalului german la finalul sezonului trecut, atunci cand şi-a încheiat contractul cu Bayer Leverkusen, unde venise în 2010, după patru sezoane la Chelsea, în Premier League.


Ofertă grasă pentru Walcott


Oficialii clubului Juventus Torino vor să facă o ofertă de zece milioane de lire sterline (12,5 milioane de euro) pentru a-l achiziţiona pe mijlocaşul formaţiei Arsenal Londra Theo Walcott, a anunţat, miercuri, Daily Mail, citat de Tuttosport. Internaţionalul englez mai are contract cu Arsenal Londra pană la finalul actualului sezon şi este nemulţumit de oferta primită pentru prelungirea înţelegerii. Conform sursei citate, gruparea londoneză i-a propus lui Walcott un salariu săptămanal de 100.000 de lire sterline. Theo Walcott se mai află în atenţia grupărilor Manchester City, Paris Saint-Germain şi FC Liverpool.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.