Sport

Portarul de la Sevilla a avut emoţii

Ziarul de Vrancea
7 sep 2012 507 vizualizări
Helmuth Duckadam a făcut o ischemie la antebraţ şi a fost operat aseară la Spitalul de Urgenţă din Constanţa

Fostul portar al echipei de fotbal Steaua Bucureşti Helmuth Duckadam a fost internat, joi noapte, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, potrivit medicilor acesta fiind în afara oricărui pericol fiind supus unei intervenţii minore. Managerul SJU Constanţa, Dan Căpăţană, a mai spus că nu se pune problema transportării acestuia la un spital din Bucureşti şi că intervenţia poate fi efectuată cu certitudine în spitalul constănţean. "Helmuth Duckadam s-a prezentat singur la spital, joi noapte, cu o uşoară ischemie la nivelul antebraţului şi a fost internat în Secţia de Chirurgie Cardiocasculară. A fost anuţat şeful secţiei respective, dar, pentru că nu prezenta o urgenţă majoră, operaţia chirurgicală a fost amanată pentru ziua de vineri, cand a fost programat pentru o intervenţie minoră la artera radială. Dacă nu apar complicaţii, el ar putea fi externat chiar în cursul zilei de sambătă", a declarat Dan Căpăţană corespondentului MEDIAFAX. În 2009, fostul portar al echipei Steaua, Helmut Duckadam, a suferit o operaţie de înlocuire a unui vas de sange la mana dreaptă, la Timişoara.
Pe patul de spital, Duckadam a relatat că a ajuns la spital după ce s-a forţat să o ia în spate pe fiica sa de patru ani, cu care se afla pe faleză şi pe care a vrut s-o ia în spate: "M-am forţat un pic", a spus Duckadam, menţionand că, date fiind şi "problemele anterioare", un cheag de sange i-a blocat circulaţia la antebraţ. El a spus că a chemat Salvarea, care a venit foarte repede şi l-a transportat la spital. Fostul fotbalist a spus că doctorii l-au tratat foarte bine şi că în prezent este "un pic ameţit". Răspunzand unei întrebări, Duckadam a spus că, dacă este posibil, ar prefera să plece la Bucureşti sambătă şi să nu mai aştepte pană luni.
Duckadam a caştigat cu Steaua Cupa Campionilor Europeni în 1986, la Sevilla, cand a apărat patru lovituri de departajare, intrand în Cartea Recordurilor. Cu "roş-albaştrii" a mai cucerit două titluri de campion şi o Cupă a Romaniei. Are 133 de meciuri în prima ligă şi două selecţii la echipa naţională. Este în varstă de  53ani şi este preşedinte la Steaua Bucureşti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.