Sport

Vor să caştige partidele de pe teren propriu

Dan Chiriac
6 sep 2012 780 vizualizări
CSM Focşani - Rapid Feteşti şi Young Stars Panciu - Aerostar Bacău, azi, în etapa a doua a ligii a treia de fotbal u meciurile încep la orele 17.00

Cele două echipe vrancene din liga a treia vor susţine azi partidele din cadrul ligii a treia. CSM Focşani va juca pe teren prorpiu un meci care a stat aproape tot timpul sub semnul întrebării. Pană la urmă, echipa se va prezenta la acest joc, iar obiectivul clar este victoria. Focşănenii vor să arate că oraşul merită să aibă echipă de fotbal. “Jucătorii au înţeles situaţia, vor intra pe teren pentru a obţine cele trei puncte. În cazul unui succes, fotbaliştii vor primi şi primă de joc”, ne-a spus Dan Dumitru, preşedintele CSM Focşani. După ce nu s-a prezentat la jocul din prima etapă, de la Bucureşti, echipa focşăneană a înştiinţat Federaţia Romană de Fotbal că va juca partida de azi cu Rapid Feteşti, dar şi pe cea din etapa viitoare, cu Urban Titu. CSM Focşani va alinia azi echipa standard, singurul absent fiind fundaşul Cristi Gurguiatu. Pe banca tehnică, la meciul cu ialomiţenii va sta Aurel Pastia, în condiţiile în care antrenorul Adrian Toma nu a fost solicitat să pregătească echipa pentru această partidă. Aurel Pastia ar putea începe partida de azi cu următoarea formaţie: Borş (Trifan) – Suvac, Negoiţă, Crăciun, Stanciu – Săpunaru, Bucătaru, Şonţu, Dumitriu – Milea, Pasăre. Este posibilă şI folosirea lui Eugen Ştefan, fie în linia de fund, fie în atac. Interesant este că observatorul jocului este Camil Oprişan, cel care a fost delegat şi la partida din prima etapă dintre Metaloglobus Bucureşti şi CSM Focşani. Conducerea clubului, dar şi şeful Comisiei pentru Sport din CL Focşani, Aurel Bîcu, de la PP-DD, au făcut un apel către toţi suporterii pentru a veni la stadion şi a încerca să salveze echipa de fotbal, aflată în prag de desfiinţare. 


Panciu se luptă cu aviatorii


Young Stars Panciu va juca pe teren propriu în compania echipei Aerostar Bacău. Elevii antrenorului Dănuţ Bolocan vor încerca să obţină cele trei puncte puse în joc. Vrancenii vor să se revanşeze după înfrangerea din prima etapă, scor 0-1, în deplasare, la Rădăuţi. Păncenii nu au avut o vară liniştită, dar au reuşit să se aşeze şi să formeze o echipă care are pentru moment stabilitate. Deşi s-a pus problema desfiinţări, în cele din urmă, păncenii au revenit asupra deciziei şi au început acest campionat. Chiar dacă lotul este slab numeric, păncenii au siguranţa zilei de maine, spre deosebire de cei de la CSM Focşani, care se pot retrage din campionat în orice moment. În meciul de azi, antrenorul Dănuţ Bolocan va putea să-l folosească pe unul dintre cei mai experimentaţi jucători, Paul Cioran. Acesta a fost suspendat în prima etapă după ce a fost eliminat în meciul de Cupă cu Naţional Goleşti. Primul “11” ar putea arăta astfel: Lazăr – Voinea, Beşa, Ov. Radu, Mihai – B. Stoian, Cioran,  Bîra, Menghia – Predoiu, Radu. (Dan CHIRIAC)


Programul celor două serii ale ligii a treia:
Seria I:
Oţelul 2 Galaţi – FCM Huşi
Panciu – Aerostar
Petrotub Roman – CS Moineşti
ASC Bacău – Ştiinţa Miroslava
Ceahlăul 2 – Bucovina Rădăuţi
Sporting Suceava – FCM Dorohoi
Seria a II-a:
CSM Focşani – Rapid Feteşti
Dunărea Clăraşi – Juventus Bucureşti
Eolica Baia – Urban Titu
Rapid 2 Bucureşti – Gloria Buzău
Sportul II – Viitorul Axentele
Victoria Chirnogi – CSM Rm. Sărat


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.