Sport

S-a încheiat aventura Laurei Robson

Ziarul de Vrancea
3 sep 2012 594 vizualizări
Adolescenta engleză s-a înclinat în faţa Samanthei Stosur, după ce a învins două caştigătoare de Grand Slam, în cadrul US Open

În turneul feminin de la US Open, revelaţia de pană acum a competiţie, tanăra britanică  de 19 ani, Laura Robson, s-a oprit în optimile de finală ale turneului, învinsă de australianca Samantha Stosur, deţinătoarea titlului. Laura, care a starnit admiraţia fotbalistului Wayne Rooney, de la Manchester United, a învins în tururile precedente două caştigătoare (Kim Clijsters şi Li Na), dar a trebuit să se încline în faţa australiencei, scor 4-6, 4-6.  Laura Robson, cea mai tanără jucătoare din Top 100, a fost prima britanică în optimi la New York din 1991 şi este campioană olimpică la dublu mixt, alături de celebrul ei compatriot, Andy Murray. Succesul contra Na Li, caştigătoare la Roland-Garros în 2011, a fost primul obţinut în faţa unei jucătoare din Top 10 mondial. În sferturi, Samantha Stosur o va întalni în sferturi pe Viktoria Azarenka (nr. 1 mondial), care a dispus cu 6-2, 6-2 de Anna Tatişvili (Georgia), cea care a eliminat-o pe Sorana Carstea. Un alt sfert se dispută între rusoaica Maria Şarapova şi franţuzoaica Marion Bartoli. Şarapova şi-a învins compatrioata, Nadia Petrova (scor, 6-1, 4-6,6-4), în schimb Marion a scos-o din competiţie pe una dintre marile favorite, Petra Kvitova, după ce jucătoarea cehă caştigase primul set cu 6-1. Însă Kvitova s-a tăiat în seturile următoare, în care n-a reuşit decat două game-uri (2-6, 0-6).
Celelalte partide din optimile de finală ale turneului s-au disputat aseară, la fel ca şi optimile turneului masculin.

A ieşit şi Tecău


Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt (Romania/Suedia), cap de serie numărul 3, a fost eliminată în optimile de finală la US Open, ultimul Grand Slam al anului. Horia Tecău şi Robert Lindstedt au fost învinşi în optimi de cuplul Julian Knowle/Filip Polasek (Austria/Slovacia), scor 1-6, 6-3, 4-6, după o oră şi 47 de minute de joc.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.