Sport

Campionat de minifotbal la pompieri

Dan Chiriac
3 sep 2012 679 vizualizări
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea va organiza în perioada următoare campionatul de minifotbal „Cupa 13 Septembrie”

Competiţia se va organiza respectând regulamentul Federaţiei de Minifotbal din România, completat cu următoarele: meciurile se vor desfăşura în sistem turneu, fiecare cu fiecare, numai tur, echipa câştigătoare va fi desemnată pe baza punctelor acumulate, durata meciurilor: 50 de minute - 20 minute repriza cu 10 minute pauza între reprize. Echipele vor fi alcătuite din 6 jucători titulari, 5 rezerve şi 1 conducător de lot. Începând cu al 6- lea fault dintr-o repriză, echipa al cărei jucător a comis faultul va fi penalizată cu lovitură de la 9 m. Dacă două sau mai multe echipe acumulează acelaşi număr de puncte, după ce au jucat toate meciurile programate, clasamentul se va stabili pe baza următoarelor criterii: victorie directă, diferenţa dintre golurile marcate şi golurile primite a echipelor cu acelaşi număr de puncte, număr de goluri marcate, număr de goluri primite. Asigurarea medicală se va face de către personalul S.M.U.R.D. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani. Tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine se va face în ziua competiţiei. Printre echipele înscrise se vor afla IPJ Vrancea, IJJ Vrancea, ISU Vrancea, Armata şi presa sportivă. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.