Sport

CSM Focşani se destramă: doi jucători la Dinamo 2, trei la Panciu

Dan Chiriac
3 sep 2012 1220 vizualizări
Săpunaru şi Trifan vor evolua din sezonul următor la echipa secundă de la Dinamo u Suvac, Dumitriu şi Milea se vor transfera la Young Stars Panciu

CSM Focşani se destramă, iar şansele de a mai evolua în liga a treia sunt aproape nule. Singura varinantă rămasă pentru focşăneni ar fi ca formaţia să joace în campionat cu mulţi juniori pentru a evita penalizările din partea Federaţiei Romane de Fotbal. Jucătorii echipei şi-au găsit déjà alte angajamente şi urmează să se transfere la echipe care activează în liga a doua sau a treia. Portarul Trifan şi mijlocaşul Sorin Săpunaru vor semna cu Dinamo 2. Cei doi vor fi împrumutaţi timp de un an şi vor juca în liga a doua sub tricoul alb-roşu. Dinamo 2 are opţiunea de a-i transfera definitiv pe cei doi jucători focşăneni, în vara anului 2013. Alţi trei jucători focşăneni vor evolua în noul campionat la Young Stars Panciu. Dumitriu, Suvac şi Milea urmează să se transfere în cursul zilei de azi la Panciu, pentru a întări lotul singurei echipe de fotbal din Vrancea care evoluează în liga a treia. Azi este ultima zi de transfer pentru jucătorii din liga a treia. Păncenii s-au plans că au un lot numeric foarte restrans şi au apelat la jucătorii de la CSM Focşani. Young Stars Panciu va rămane cel mai probabil singura reprezentantă a judeţului în acest eşalon şi este necesar ca aceasta să reziste în acest campionat.


Şanse de 1 la sută de a juca în campionat


CSM Focşani nu s-a prezentat la partida de la Clinceni cu Metaglobus Bucureşti. Formaţia focşăneană urmează să piardă la masa verde partida cu bucureştenii. De asemenea, clubul va primi o amendă de peste 6.000 de lei. Toate aceste decizii vor fi luate în şedinţa de azi a Comisiei de Disciplină din cadrul Federaţiei Romane de Fotbal. Ieri, preşedintele CA de la CSM Focşani, Dan Dumitru, a avut o nouă întalnire cu primarul Decebal Bacinschi, în speranţa rezolvării situaţiei echipei de fotbal. Există şanse foarte mici ca CSM Focşani să joace vineri, în campionat, în compania echipei Rapid Feteşti. Meciul este programat vineri pe stadionul “Milcovul”. O nouă neprezentare ar însemna excluderea din campionat a formaţiei CSM Focşani. În aceste condiţii, CSM ar putea evolua din campionatul următor doar în liga a cincea. Focşănenii mai au varianta de a se retrage din campionat după această primă rundă. Azi, CSM Focşani va anunţa oficial Federaţia Romană de Fotbal dacă va juca meciul cu Rapid Feteşti sau dacă se va retrage definitiv din campionat. Este posibil ca CSM Focşani să apeleze la echipa de juniori pentru meciul de vineri cu Rapid Feteşti, în condiţiile în care jucătorii seniori nu au drept de joc pentru că nu au contracte de joc înregistrate la Federaţia Romană de Fotbal. Ieri dimineaţă, jucătorii echipei CSM Focşani au venit la stadion, dar nu pentru un antrenament ci pentru a-şi lua o parte din echipament. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Navodaru, acum 4163 zile, 7 ore, 35 minute, 52 secunde
Dak se platea ceva intram eu in echipa de fotbal!la CSM Focsani!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.