Sport

Superliga Vrancei ar putea fi amanată cu o săptămană

Dan Chiriac
29 aug 2012 669 vizualizări
Echipele nu au virat baremurile de arbitraj, iar campionatul nu poate începe u o decizie definitivă va fi luată azi

Superliga Vrancei la fotbal ar putea fi amanată cu o săptămană, în condiţiile în care echipele participante nu au virat banii necesarii achitării baremurilor de arbitraj. Cum majoritatea formaţiilor plătesc baremurile prin virament bancar, competiţia nu poate începe pană în momentul în care nu sunt viraţi în cont respective bani. Cele două serii a Superligii vor arăta astfel: Grupa Sud: Naţional Goleşti, Energia Vulturu, Foresta Gugeşti, Podgoria Coteşti, Dinamo Tătăranu, Voinţa Cîrligele, Victoria Gugeşti şi Voinţa Slobozia Ciorăşti. În grupa nord vor evolua AS Cîmpineanca, Viitorul Homocea, FCM Adjud, FC Mărăşeşti, Voinţa Odobeşti, Unirea Ţifeşti, Avîntul Jariştea şi Doctor GSM Suraia. Campionatul se va desfăşura după formatul de anul trecut, cu play-off şi play-out. Diferenţa este că în faza a doua, echipele vor pleca cu puncte bonus, după următorul sistem: locul 1 – 6 puncte, locul 2 – 4 puncte, locul 3 – 2 puncte şi locul patru – 0 puncte. Echipele vor fi nevoite să-şi pună în regulă bazele sportive pană la începutul campionatului. În caz contrar, aceste formaţii vor fi nevoite să evolueze pe un alt teren care corespunde cerinţelor impuse de ROAF. În Superligă, echipele sunt obligate să aibă formaţii de juniori A1 care să joace în campionatul judeţean. O comisie din cadrul AJF Vrancea va inspecta toate bazele sportive cu probleme din judeţ. A fost stabilit şi programul turului, care poate fi găsit pe site-ul ajf-frf/vrancea. (Dan CHIRIAC)

În prima etapă vor avea loc meciurile:
Grupa Sud:
Dinamo Tătăranu – Energia Vulturu
Voinţa Cîrligele – Naţional Goleşti
Podgoria Coteşti – AS Cîmpineanca
Voinţa Slobozia Ciorăşti – Victoria Gugeşti
Grupa Nord:
Foresta Gugeşti – FCM Adjud
Voinţa Odobeşti – FC Mărăşeşti
Viitorul Homocea – Selena Jariştea
Doctor GSM Suraia – Unirea Ţifeşti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.