Sport

Premiile la Cupa Vrancea la taekwondo ajung la 12.000 de lei

Dan Chiriac
28 aug 2012 1251 vizualizări
Competiţia va avea loc pe 29 septembrie la Sala Polivalentă

Cupa Vrancea la taekwondo va avea premii de 12.000 de lei în acest an. Consilierii locali din Focşani au aprobat ieri alocarea sumei de 12.000 de lei din bugetul local al municipiului Focşani pentru premierea sportivilor participanţi la a III-a ediţie a Turneului „Cupa Vrancea-Taekwondo WTF”, pentru copii, cadeţi şi juniori, ce va avea loc în data de 29 septembrie 2012. Competiţia va avea loc în Sala Polivalentă şi va aduna la start sportivi din ţară. Preşedintele clubului Addras Focşani, Adrian Dochioiu, avea emoţii înaintea şedinţei, dar s-a declarat ulterior mulţumit pentru că a obţinut banii necesari pentru achiziţionarea de medalii, diplome sau cupe pentru cei mai buni sportivi de la această întrecere. Cupa Vrancea la taekwondo se va desfăşura  peste o lună în Sala Polivalentă din Focşani. Vor fi invitate peste 20 de cluburi afiliate FR Taekwondo WTF, dar şi cluburi din străinătate. Competiţia va debuta pe 29 septembrie de la orele 8.00, cînd va avea loc cîntarul oficial, şedinţa tehnică şi preliminariile. În pauza vor avea loc demonstraţii . Cupa Vrancea se va acorda Asociaţiei/Clubului Sportiv care va obţine cele mai multe puncte în clasamentul final, prin cumularea punctajului obţinut la fiecare categorie în parte. Cupa Vrancea se adresează tuturor practicanţilor nobilei arte Taekwondo, sport oficial la Jocurile Olimpice. „Mulţumesc celor de la Consiliul Loca care  au dat posibilitatea tuturor copiilor, mai ales celor cu o situaţie familială modestă, să se poată bucura de participarea la un eveniment sportiv, chiar în oraşul lor. Le mulţumim celor fără de care ediţia a treia a Cupei Vrancea ar fi fost doar un vis frumos”, ne-a mai spus Adrian Dochioiu. Mai multe amănunte despre întrecere pe site-ul addras.ro. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.