Sport

Fotbaliştii de la CSM s-au antrenat în speranţa rezolvării crizei

Dan Chiriac
27 aug 2012 792 vizualizări
Situaţia va fi discutată în şedinţa de azi a CL Focşani

Fotbaliştii de la CSM Focşani s-au antrenat normal ieri, chiar dacă situaţia echipei este total neclară. Jucătorii aşteaptă încă o decizie din partea celor care ar trebui să asigure finanţarea echipei în campionat. Antrenorul Adrian Toma ne-a declarat că fotbaliştii se vor pregăti normal pană joi, urmand ca apoi să se ia decizia finală. “Cum am aşteptat atat, putem să mai avem răbdare pană joi. Dacă se va rezolva ceva, vom merge la Bucureşti să jucăm cu Metaloglobus. Dacă nu, ne strangem hainele şi plecăm acasă”, ne-a spus antrenorul Adrian Toma.

Preşedintele CSM Focşani, Dan Dumitru ne-a spus că a decis să se retragă definitiv din conducerea echipei de fotbal seniori. “Las totul, pot să preia echipa de seniori şi să o susţină în campionat. Deja am fost delegat ca observator la un meci de liga a treia. Mă întorc la calitatea de observator şi nu voi mai refuza delegările”, a spus Dan Dumitru. Grupul de consilieri locali condus de Cătălin Vrabie vor încerca în cele trei zile să găsească o soluţie miraculoasă pentru salvarea echipei. Situaţia va fi discutată şi în Consliul Local Focşani, în sedinţa din această după-amiază. În cele trei zile rămase, echipa de fotbal ar trebui să-şi stabilească noua structură de conducere, să-şi facă vizele medicale şi să-şi înregistreze contractele de joc la Federaţia Romană de Fotbal. Vineri, CSM Focşani ar trebui să joace în deplasare, la Bucureşti, cu Metaloglobus.

Dacă CSM Focşani nu va juca în liga a treia, Vrancea va rămane cu o singură echipă în liga a treia. Young Stars Panciu va debuta în campionat, vineri, de la orele 18.00, în deplasare cu Bucovina Frătăuţi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.