Sport

Goluri multe în partidele de pregătire

Dan Chiriac
26 aug 2012 753 vizualizări
Florin Jelea a fost comemorat în cimitirul din comuna Cîmpineanca

Echipele din Superliga Vrancei se pregătesc intens pentru noul sezon, care va debuta la finalul acestei săptămani. Ultimele partide de pregătire au fost echilibrate şi au adus multe goluri. La Jariştea, echipa locală, Avîntul, a trecut cu scorul de 6-4 de Foresta Gugeşti. A fost un meci în care gazdele au avut iniţiativa, dar şi oaspeţii au oferit o replică foarte bună. Noile achiziţii ale gazdelor, Adrian Roma, Rodinel Stan sau portarul Ionel au făcut diferenţa în acest joc. Tot sambătă, la Suraia, echipa locală, Doctor GSM a susţinut o partidă de verificare în compania celor de la Voinţa Slobozia Ciorăşti. Gazdele nu au avut probleme în a se impune şi au caştigat cu scorul de 7-1. Aseară, la Vulturu, a avut loc ediţia a cincea a Memorialului “Florin Jelea”. Ieri dimineaţă, la mormantul jucătorului a avut loc o slujbă de pomenire. Conducerea AJF Vrancea formată din preşedintele Dan Dumitru şi vicepreşedintele Jani Oltianu, alături de tatăl regretatului jucător, dar şi foşti colegi de echipă a lui Florin Jelea, au depus coroane de flori la mormant şi i-au adus un omagiu fotbalistului trecut în nefiinţă la doar 19 ani în urma unui tragic accident rutier. Programul memorialului, desfăşurat la Vulturu, a cuprins trei partide de old-boys, dar şi un meci de seniori între Energia Vulturu şi AS Cîmpineanca.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.