Sport

Rapidul n-are bani!

Ziarul de Vrancea
21 aug 2012 575 vizualizări
După ieşirea din Liga Europa, patronul George Copos trebuie să vandă jucători pentru a-şi acoperi datoriile

Acţionarul FC Rapid, George Copos, a declarat, ieri, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea giuleşteană se va despărţi de caţiva jucători după ratarea calificării în play-off-ul Ligii Europa, precizand că vor fi cedaţi definitiv sau sub formă de împrumut cei care nu au şanse să prindă lotul de optsprezece. "Zilele acestea încercăm să transferăm jucători de la Rapid către alte echipe, jucători care nu au şanse să prindă lotul de optsprezece. Pentru că este păcat, sunt jucători buni şi, dacă nu au şanse să joace, ies din circuit. Lotul de 30 de jucători este prea mare, el a fost pregătit pentru o participare a echipei în mai multe competiţii. Dar acum, că am ieşit din Liga Europa, ne vom despărţi de caţiva. Trebuie să îi lăsăm să plece ca să joace", a spus Copos. Oficialul rapidist nu a dorit să spună numărul sau numele celor care vor pleca în perioada următoare. "Nu ştiu, vor pleca unul, doi, trei, nu ştiu exact. Dar e păcat să stea şi să nu joace. Iar lotul e prea mare. Vor pleca fie definitiv, fie sub formă de împrumut, vom vedea", a menţionat acţionarul giuleştean, care a precizat că atacantul Marius Bilaşco este ultima achiziţie din acest an a clubului.
Ratarea participării în grupele Ligii Europa a adus un deficit de 3 milioane de euro la bugetul clubului, susţine acţionarul rapidist. "Sunt dezamăgit de faptul că am ratat calificarea în grupele Ligii Europa. Acum avem un minus de 3 milioane de euro la buget şi nu ştiu de unde vom face rost de aceşti bani. Este o problemă pe care trebuie să o rezolvăm, pentru că aceşti bani urmau să vină din participarea în grupe", a spus oficialul clubului giuleştean.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.