Sport

Mutu la preţ redus

Ziarul de Vrancea
19 aug 2012 687 vizualizări
Atacantul echipei Cesena, Adrian Mutu, se află printre variantele "low cost" pentru întărirea atacului echipei AC Milan în această vară, notează, sambătă, corrieredellosport.it.

Potrivit sursei citate, vicepreşedintele şi administratorul delegat al grupării milaneze, Adriano Gallliani, a spus că AC Milan nu este în situaţia de a cheltui foarte mulţi bani pentru a împrumuta jucători scumpi sau, cu atat mai puţin, pentru a-i cumpăra. "Strategia clubului, care va fi definitivată duminică seară, la o şedinţă condusă de însuşi Silvio Berlusconi, prevede doar sosiri low cost. Nu e nicio grabă. Evident, Galliani are o listă de achiziţii foarte vastă şi detaliată. Milan va aştepta veşti de la Arsenal (Bendtner), Juventus (Matri), Inter (Pazzini), FC Sevilla (Negredo), Real Madrid (Kaká, Lssana Diarra), Napoli (Dossena), Montpellier (Yanga-Mbiwa) pană la ora 19.00 a datei de 31 august. însă multe dintre aceste situaţii se vor soluţiona înainte de finalul perioadei de mercato. Printre variantele low cost pentru atac se numără Mutu, care ar urma să plece de la Cesena (negociază cu Ajaccio)", scrie sursa citată


Ambiţiile lui Petrescu


Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, sambătă, pentru site-ul oficial al clubului Dinamo Moscova, după ce a semnat un contract pe trei ani cu gruparea rusă, că atat el cat şi noua sa echipă au ambiţii mari, şi anume să caştige trofee. "Mă bucur că am ajuns la conducerea tehnică a unei echipe mari cum e Dinamo Moscova. Sper că voi putea obţine succese mari. Situaţia este dificilă, dar îmi place să lucrez în astfel de condiţii. Am o nouă provocare şi am venit la o echipă cu ambiţii mari. şi eu am ambiţii mari, vreau să caştig trofee. Dar ca să reuşim asta trebuie să o luăm pas cu pas, să caştigăm fiecare meci", a spus Petrescu. Dinamo Moscova anunţase de vineri că Dan Petrescu va semna un contract valabil pe trei sezoane, romanul urmand să-i succeadă lui Serghei Silkin, care a demisionat în urma rezultatelor slabe ale formaţiei. După disputarea a patru etape, Dinamo Moscova ocupă ultimul loc în clasamentul primei ligi ruse, după ce a înregistrat tot atatea înfrangeri.


Basel - CFR, arbitrat de suedezi


Arbitrul suedez Jonas Eriksson va conduce la centru meciul FC Basel - CFR Cluj, programat maine de la ora 21.45, pe stadionul St. Jakob-Park din Basel, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Eriksson va fi ajutat la cele două linii de compatrioţii săi Mathias Klasenius şi Daniel Wärnmark, asistenţi adiţionali vor fi Martin Strömbergsson şi Tobias Mattsson, iar arbitru de rezervă Stefan Wittberg. Jonas Eriksson a mai arbitrat, în septembrie 2010, un meci al echipei CFR Cluj, pierdut de clujeni cu scorul de 1-2, în grupele Ligii Campionilor, în faţa formaţiei AS Roma. De asemenea, el a mai condus la centru partida Romania - Bosnia-Herţegovina, scor 3-0, în iunie 2011, în preliminariile Euro-2012, iar în august 2010 a arbitrat meciul Steaua - Grasshopper Zürich, scor 1-0, în manşa tur a play-off-ului Ligii Europa.


Goian, dorit în Serie B


Fundaşul Dorin Goian, legitimat la echipa Glasgow Rangers, care joacă în el patrulea eşalon din Scoţia, este dorit de clubul italian de ligă secundă Spezia, informează tuttomercatoweb.com. "Nu doar Santacroce de la Parma este dorit pentru apărarea echipei Spezia. Conform informaţiilor obţinute de redacţia TuttoMercatoWeb.com, directorul sportiv Nelso Ricci este pregătit de o ofensivă pentru Dorin Goian, fost fundaş al formaţiei Palermo", notează site-ul italian. Echipa Glasgow Rangers, la care joacă Goian din 2011, a fost retrogradată din prima în a patra ligă scoţiană, ultimul eşalon, din cauza problemelor financiare.


 Ameninţare cu moartea


Fotbalistul macedonean al echipei elveţiene FC Wil, Adis Jahovic, a fost suspendat zece partide după ce a ameninţat cu moartea un arbitru care l-a eliminat la un meci de ligă secundă cu FC Biel. Partida respectivă s-a disputat la 5 august. Jahovic a primit direct cartonaşul roşu în minutul 40, iar la pauză fotbalistul s-a apropiat de arbitru şi i-a spus: "Dacă te văd după meci, te omor". Arbitrul a notat acest incident în raport, iar jucătorul în varstă de 25 de ani a fost suspendat, fiind vinovat de "ameninţarea arbitrului şi comportament antisportiv". Adis Jahovic s-a aflat în această vară în atenţia cluburilor St. Gallen şi  Grasshopper.


Manageri în greva foamei


Conducerea clubului Orihuela se află de patru zile în greva foamei şi solicită readmiterea echipei în Segunda Division B (liga a treia spaniolă), eşalon din care a fost retrogradată din cauza problemelor financiare, informează cotidianul As. Potrivit sursei citate, preşedintele Antonio Felices şi vicepreşedintele Luis Almarcha se simt cel mai rău din cauza acestei forme de protest. Federaţia spaniolă a decis ca Orihuela să fie retrogradată în Tercera Division, în data de 17 iulie, după ce gruparea nu a reuşit să prezinte o garanţie de 200.000 de euro pentru a putea evolua în al treilea eşalon.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.