Sport

Un boxer dur, cu dorinţă de a caştiga

Ziarul de Vrancea
19 aug 2012 630 vizualizări
Antrenorul lui Lucian Bute îl caracterizează pe rusul Dennis Gracev, cu care romanul se va confrunta pe 3 noiembrie

Antrenorul Stéphan Larouche a declarat, într-un interviu pentru boxinginsider.com, că rusul Denis Gracev nu este adversarul perfect pentru Lucian Bute, dar va aduce ceea ce îi trebuie pugilistului roman: "adversitate", "dorinţa de a caştiga" şi "pumni grei". "Nu am dorit să avem un adversar care să vină aici şi să îi dea lui Lucian garanţia că va învinge. De exemplu atunci cand conduci o maşină şi ai un accident, dacă încetezi să mai conduci nu înseamnă că vei deveni un şofer mai bun. Trebuie să revii în acţiune cat mai curand posibil. Doream ca Lucian să aibă o confruntare cu un tip neînvins. Gracev nu este cel mai testat pugilist, dar are dorinţa de a învinge, atacă, este neînvins şi asta căutam. Nu a fost prima noastră opţiune. Ar fi avut un nume mai bun cel pe care îl căutam. Dar doream un adversar care să vină pentru a caştiga. Cred că  rusul este omul perfect pentru Lucian în acest moment, iar în viitor vom avea şi revanşa cu Froch", a spus Larouche.
El a precizat că Lucian Bute a acceptat înfrangerea din meciul cu britanicul Carl Froch "ca un bărbat". "Cred că a pierdut meciul între momentul în care era în vestiar şi cel în care am mers. Cred că în momentul în care trebuia nu i-a fost suficient de foame. Nu a fost suficient de rău cand trebuia. Lucian trebuia să se forţeze cand lucrurile nu mergeau bine şi el nu a putut să facă asta. Nu cred că ne-a surprins Carl. Carl este cum se ştie, e un boxer agresiv. Are o dorinţă foarte mare de a caştiga, pumni grei... ştiam asta. Restul a fost o problemă. De ce? Există un răspuns, dar avem o clauză privind revanşa şi deocamdată vom păstra pentru noi analizele. Va trebui la revanşă să fie adevăratul Lucian Bute. Să revină şi să facă lucrurile pe care le poate face. Dar nu va fi uşor. Carl Froch este un tip dur şi va fi o misiune foarte grea pentru Lucian", a mai spus Larouche. Antrenorul a menţionat că Bute se va antrena pentru meciul cu Gracev o perioadă la Montreal, iar apoi în Florida. Pugilistul Lucian Bute va boxa la 3 noiembrie, la Centre Bell din Montreal, contra rusului Denis Gracev. Bute (30-1, 24 KO.) a suferit prima înfrangere la profesionişti la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO în repriza a cincea.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.