Sport

Vulturu a bătut cu 2-0 la Jariştea

Dan Chiriac
19 aug 2012 773 vizualizări
Foresta Gugeşti a învins la Suraia

La finalul săptămanii trecute s-au desfăşurat mai multe partide de pregătire între formaţiile care se pregătesc pentru participarea în Superliga Vrancei. Cel mai interesant meci s-a desfăşurat la Jariştea, acolo unde echipa locală, cu multe noutăţi în lot, a cedat cu 2-0 în faţa celor de la Energia Vulturu. Cele două goluri au fost marcate în repriza a doua, de Răzvan Crăciun 68 şi Lucian Apostol 73. Gazdele i-au avut în teren, printre alţii, pe antrenorul de la CSM Focşani, Adrian Toma sau pe fostul jucător de la FC Panciu, Rodinel Stan. Oaspeţii s-au întărit la randul lor în această vară, aducandu-l pe Răzvan Crăciun, de la FC Unirea Focşani. Partida a fost echilibrată, dar oaspeţii s-au impus pe final, după două faze colective de atac. Tot sambătă, într-o partidă de pregătire jucată la Suraia, echipa locală, Doctor GSM, a cedat cu 5-0 în faţa celor de la Foresta Gugeşti. Oaspeţii, încă în liga a cincea, au dominat jocul şi au obţinut o victorie meritată. Gazdele au acuzat lipsa unui portar la acest meci. Superliga Vrancei va începe pe 1 septembrie şi se va desfăşura după formatul de anul trecut, cu play-off şi play-out. În Superligă echipele sunt obligate să aibă formaţii de juniori A1. De altfel, au început şi partidele de pregătire între echipele de tineret. Ieri dimineaţă, la Gugeşti, formaţia locală Foresta a remizat, scor 2-2, cu Energia Vulturu, campioana din sezonul precedent la juniori A1. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.