Sport

Marica se dezlănţuie

Ziarul de Vrancea
17 aug 2012 705 vizualizări
Ciprian critică vehement conducerea Federaţiei şi pe antrenorul Piţurcă

Atacantul Ciprian Marica a declarat, vineri, că pentru situaţia în care se găseşte echipa naţională nu sunt vinovaţi doar jucătorii ci şi conducătorii, considerand că "peştele de la cap se împute" şi că trebuie să ne comparăm cu marile puteri fotbalistice şi la nivel de conducere. "Şi eu sunt dezamăgit de acest rezultat, a fost un meci prost pentru echipa noastră. Este un rezultat care trebuie să ne pună pe ganduri pe noi, jucătorii, pe antrenori şi pe cei din conducere, care văd că se dau la o parte în momente de astea. Toată lumea este respnsabilă pentru această situaţie. Am ajuns unde am ajuns nu numai din cauza jucătorilor, pentru că peştele de la cap se împute. Nu ştiu de ce ne comparăm ca jucători cu Olanda sau cu alte naţiuni, ar trebui să ne comparăm la ei şi la nivel de conducere", a declarat Marica la DigiSport.
Atacantul consideră că există o diferenţă mare de valoare între actuala echipă naţională şi cea care învingea Olanda în 2007: "Şi acum sunt jucători care vin şi-şi doresc să bată, dar este o diferenţă de valoare. Atunci aveam un Chivu, un Rădoi la mijlocul terenului care recuperau foarte bine, ştiau să paseze. Acum noi încercăm pe lateral. Sunt dezamăgit, mi se pare că este din ce în ce mai greu să marcăm şi să ne creăm situaţii de gol".
Marica a mai spus că selecţionerul Victor Piţurcă pune o presiune inutilă pe jucătorii naţionalei cand se plange că unii dintre ei nu sunt titulari la echipele de club. "Este o presiune în plus pusă de antrenor atunci cand spune că sunt jucători care nu evoluează la echipele de club. Atata timp cand Răzvan Lucescu nu şi-a pus această problemă, iar eu am intrat cu Bosnia şi am dat două goluri şi am caştigat, nu cred că este o problemă că nu joc la echipa de club. Sunt la un club mare din Europa, care este peste nivelul Ligii I", a mai declarat atacantul formaţiei germane Shalke 04. Echipa naţională a Romaniei a pierdut, miercuri, cu scorul de 3-4 (0-1), partida amicală disputată la Ljubljana, în compania reprezentativei similare a Sloveniei, acesta fiind ultimul meci de verificare al echipei antrenate de Victor Piţurcă înaintea startului preliminariilor Cupei Mondiale. Primul meci al echipei Romaniei în preliminariile CM-2014 din Brazilia va avea loc în 7 septembrie, cu Estonia, în deplasare.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
relu, acum 4263 zile, 4 ore, 43 minute, 56 secunde
Ce mare fotbalist a fost si mai este Marica?! Ce mare rahat a facut el pentru nationala ?! De cate ori marcat s-a lovit mingea de el din intamplare.S-a remarcat doar prin prisma curvelor cu care s-a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.