Sport

Naţional Goleşti, performanţă frumoasă în Cupa Romaniei

Dan Cristian Turturica
16 aug 2012 899 vizualizări
Echipa goleşteană a ajuns pană în turul trei al competiţiei

Formaţia Naţional Goleşti a terminat parcursul în Cupa Romaniei, fiind eliminată în turul trei de SC Bacău, echipă ce se luptă pentru promovare în liga a doua. Goleştenii au realizat cea mai bună performanţă din istoria clubului, ajungand într-o fază superioară a Cupei. Anul trecut, echipa vranceană a fost eliminată în turul doi de Oţelul 2 Galaţi. Meciul cu SC Bacău a fost la discreţia oaspeţilor, care au arătat un fotbal foarte bun. Bamba a deschis scorul în minutul 7, după un şut de la 25 de metri, pe care portarul Aldea l-a văzut prea tarziu. Blănaru a majorat diferenţa pe tabela de marcaj, în minutul 30, după un şut deviat. Gazdele au avut la randul lor mai multe ocazii de poartă, dar portarul Ştirbu s-a opus. De asemnea, Dragoş Sava a expediat balonul în bara transversală a porţii adverse. În repriza a doua, goleştenii au încercat să întoarcă soarta meciului, dar Hurdubei a punctat de două ori şi a închis meciul. Au jucat următoarele formaţii: Naţional Goleşti: Aldea – Chetreanu, Vlase, Nechifor (57 Petrişor), Măriuţei (65 Gurău) – Chivu, Curteanu, Vrabie (70 Ionuţ Vasile), Dagoş Sava (75 Măican) – Bodoc, Creţu. Sport Club Bacău: Ştirbu – Răduţoiu, Stoica, Adăscăliţei (75 Lucan), Carp – Bamba, Pintea, (46 Vasiliu), Blănaru (46 Costin), Miron (59 Dumitriu) – Hurdubei, Ungureanu. La finalul jocului, conducerea echipei goleştene s-a declarat mulţumită de evoluţia echipei. “Trebuie să-i felicităm pe băieţi pentru jocul prestat, dar şi pentru că au ajuns în această fază a competiţiei. Am arătat că putem să ne batem şi cu formaţii de liga a treia. Suntem mulţumiţi şi de faptul că oaspeţii au apreciat calitatea terenului de la Goleşti. Nu puteam face mai mult în faţa unei echipe foarte bune”, ne-a spus Vasile Bostănaru, vicepreşedintele clubului Naţional Goleşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.