Sport

CSM Focşani va juca în liga a treia

Dan Chiriac
16 aug 2012 745 vizualizări
Echipa a scăpat de desfiinţare după implicarea Consiliului Local Focşani, care caută un preşedinte care să se ocupe de destinele formaţiei de seniori u jucătorii au revenit ieri la antrenament şi li s-au promis noi contracte

Sitauţia echipei Young Stars Panciu se repetă şi la Focşani. După trei zile în care a fost practic desfiinţată, echipa de fotbal CSM Focşani începe să respire din nou. Ieri, jucătorii echipei focşănene au fost chemaţi la stadion, iar consilierul local Gabriel Pădineanu le-a transmis că situaţia formaţiei s-a rezolvat, iar echipa îşi va continua activitatea. În zilele următoare, pană pe 28 august, data limită impusă de Federaţia Romană de Fotbal, trebuie rezolvate mai multe probleme. În primul rand, se va forma o nouă conducere care se va ocupa exclusiv de echipa de seniori. Va fi numit un preşedinte, dar şi mai mulţi membrii. Din noua structură vor face parte consilieri locali, dar şi reprezentanţi ai oamenilor de afaceri. Echipa va fi susţinută se pare tot de Consiliul Local Focşani. De asemenea, pană la data respectivă toate contractele echipei de seniori vor trebui încheiate, în primul rand şi apoi întregistrate la Federaţia Romană de Fotbal. Noua variantă de funcţionare a echipei de fotbal CSM Focşani a fost propusă de liderul grupului USL din Consiliul Local, Cătălin Vrabie, CL Focşani urmand să sprijine împreună cu alţi oameni de afaceri doar echipa de seniori. Actualul preşedinte Dan Dumitru se va ocupa doar de centrul de copii şi juniori pe care îl va susţine în continuare. “Pană la data de 28 august, la Federaţia Romană de Fotbal trebuie înregistrate contractele de joc ale jucătorilor, eventualele transferuri şi în acelaşi timp trebuie completat dosarul de afiliere conform cererii de înscriere in campionat. Noua conducere aleasă trebuie să fie desemnată pană la aceasta dată”, se arată într-un comunicat al CSM Focşani. În acest moment se caută un preşedinte care să se ocupe de destinele formaţiei de seniori. Deocamdată  nu a fost avansat nici un nume, dar este posibil ca din noua structură de conducere să facă parte şi oameni de afaceri locali. “Se va forma un consiliu de administraţie care va conduce activitatea echipei de fotbal. Se caută soluţii pentru constituirea acestuia. Am fost la stadion, le-am explicat jucătorilor situaţia şi au înţeles că trebuie să se pregătească pentru noul campionat”, ne-a spus consilierul municipal Gabi Pădineanu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.