Sport

Eduard Pană, golgeter absolut la Braşov Cup

Dan Chiriac
15 aug 2012 724 vizualizări
Grupa 2005 a Şcolii de Fotbal Prosport Focşani a caştigat finala mică a celui mai puternic turneu pentru copii şi juniori din Romania, scor 4-0 cu FC Braşov

Eduard Pană de la Prosport a caştigat titlul de golgeter la grupa 2005 cu 27 de goluri, record absolut al competiţiei. George Ardeleanu, Alesio Croitoru, Edi Răileanu, Alex Bucur, Andrei Hărăbor, Denis Huluba, Răzvan Mihalache, Andrei Chiriac, Eduard Pană, Alex Abeaboeru, George Dănilă şi Ionuţ Postolache sunt copiii care au reuşit această frumoasă performanţă. Antrenorii echipei sunt Ionuţ Constantinescu şi Adrian Schineşte. “Cei doi merită felicitări pentru modul în care au pregătit echipa. Medalii de bronz la cel mai puternic turneu de fotbal din Romania arată că Prosport este una dintre cele mai performante şi seriose şcoli de fotbal din Vrancea. Rezultatele din ultimul an arată acest lucru", a spus Laurenţiu Muscalu, preşedintele clubului Prosport. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.