Sport

Ghici cine minte

Ziarul de Vrancea
15 aug 2012 435 vizualizări
Rprezentanţii clubului Ajaccio spun că s-au întalnit cu Mutu şi s-au înţeles pentru un transfer * jucătorul dezminte informaţia, menţionand că nu a primit nici o ofertă

Preşedintele clubului Ajaccio, Alain Orsoni, a declarat la postul RMC, că gruparea pe care o conduce a ajuns la un acord pentru transferul atacantului Adrian Mutu de la Cesena.  "Am ajuns la un acord cu Mutu şi agenţii săi. Jucătorul trebuie acum să ajungă la un acord cu Cesena. Este un fotbalist excelent şi ne-ar plăcea să-l vedem rapid purtand culorile noastre", a declarat Orsoni.
Fotbalistul dezminte, însă, această informaţie, menţionand că vrea să rămană la Cesena: "N-am semnat cu nimeni, n-am vorbit cu nicio echipă, am impresari. Mă antrenez la Cesena, cu alţi băieţi care aşteptăm să vedem ce se întamplă. Eu am un contract pe care doresc să-l respect. Nu ştiu ce părere are Cesena. Nu sunt fără echipă cum se spune, mai am doi ani de contract. În două sătămani vom şti mai multe pentru că se termină perioada de transferuri. Probabil că dacă nu o să fiu transferat, o să fiu reintegrat în echipă la Cesena. Nu au altă şansă", a declarat Mutu, la Sport.ro.
Însă Alain Orsoni a confirmat şi pentru France Presse, acordul cu Mutu. Orsoni a precizat că s-a întalnit, luni, la Milano, cu Mutu şi cele două părţi s-au înţeles. Romanul ar urma să discute, astăzi, cu oficalii clubului Cesena, pentru a-şi rezilia contractul. "Pretenţiile sale financiare sunt mult sub cele ale lui Brandão şi vorbim de un jucător de un alt calibru. Va fi la Ajaccio la începutul săptămanii viitoare. Dacă vom reuşi, va fi o mare lovitură. Este într-o dispoziţie bună", a declarat preşedintele gruprăii franceze. Clubul Ajaccio a fost interesat în această vară de transferul atacantului Brandão de la Olympique Marseille, însă brazilianul a ajuns în cele din urmă la Saint-Etienne.

Înţepătură la adresa Naşului


Mutu s-a  arătatat deranjat de declaraţiile preşedintelui FRF, Mircea Sandu, care afirmase că fotbalistul nu îşi găseşte momentan un angajament din cauza unor greşeli pe care le-a făcut în trecut: "I-am trimis un SMS pentru că nu mi se pare normal ca Mircea Sandu să vorbească aşa despre mine după lucurile bune care s-au întamplat între noi. Eu am fost tot timpul alături de el şi aşteptam mai multă încredere. Dacă aşa crede că mă trezeşte, pentru că aşa am auzit că a motivat, ţin să-i spun că eu sunt treaz de mult timp. Oricum, nu mă supăr eu pe domnul Mircea Sandu aşa uşor. Mă întorc la echipa naţională, dau două goluri şi îşi schimbă declaraţiile, nu e o problemă. Echilibrul declaraţiilor se schimbă de la o zi la alta", a spus Mutu la GSP TV.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.