Sport

Prosport, locul trei la Braşov Cup

Dan Chiriac
14 aug 2012 2146 vizualizări
Focşănenii au învins în finala mică, 4-0, pe FC Braşov

Echipa Prosport Focşani a obţinut un rezultat deosebit la Braşov Indoor Cup, terminand pe poziţia a treia la grupa copiilor născuţi în anul 2004. Echipa pregătită de Laurenţiu Muscalu şi Adrian Schineşte a caştigat finala mică disputată cu FC Braşov. Focşănenii au învins cu 4-0. Prosport Focşani a urcat astfel pe treapta a treia a podiumului. La turneul de la Braşov a participat şi echipa de juniori C de la CSM Focşani. Focşănenii au ratat prezenţa între primele opt echipe după două rezultate de egalitate, în partidele cu Dinamo Oneşti şi Braşovia Braşov, partide în care au ratat o mulţime de ocazii. La categoria sub 12 ani, Prosport Focşani nu s-a calificat între primele opt echipe după ce a ocupat locul patru în grupa a treia. Meciurile de la Braşov Cup s-au încheiat ieri, cand s-au desfăşurat finalele la toate categoriile de varstă. Cele peste 200 de meciuri ale turneului au avut loc pe mai multe stadioane din Braşov, dar şi din localităţi învecinate, Ghimbav, Săcele sau Tărlungeni. Organizatorii, dar şi delegaţiile din 10 ţări participante s-au declarat mulţumite de modul de organizare a turneului braşovean. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.