Sport

Izbaşa, port-drapel la închidere

Ziarul de Vrancea
10 aug 2012 787 vizualizări
Comitetul Olimpic şi Sportiv Roman (COSR) a decis ca gimnasta Sandra Izbaşa, medaliată cu aur la sărituri la Londra, să poarte drapelul Romaniei la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice, care va avea loc maine.

Luni, sportivii romani medaliaţi la Jocurile Olimpice, conducerea COSR şi componenţii delegaţiei Romaniei care au evoluat în ultimele zile la Olimpiadă vor reveni în ţară, cu o cursă Tarom programată să aterizeze la ora 13.40, pe Aeroportul Henri Coandă.


Kaiaciştii n-au ajuns în finală


Echipajul masculin de kaiac dublu al Romaniei a ratat, ieri, calificarea în finală la 200 de metri, la Jocurile Olimpice de la Londra.  Echipajul Romaniei, format din Ionuţ Mitrea şi Bogdan Mada, a luat un prim-start fals, pe culoarul şapte, din prima semifinală. Kaiaciştii tricolori au încheiat apoi cursa pe locul cinci (ultimul), în 34.253 secunde, ratand calificarea în finală, în care au acces echipajele Canadei, Marii Britanii, Rusiei şi Argentinei.   În calificări, Mitrea şi Mada au fost pe locul cinci, în prima serie, cu timpul de 33.978 secunde.


Viitorul se întoarce acasă


FC Viitorul va juca la Constanţa partidele de pe teren propriu, începand cu meciul cu FC Vaslui din etapa a VII-a a Ligii I, programat la 1 septembrie, conducerea clubului patronat de Gheorghe Hagi şi cea a FC Farul semnand, ieri un contract de colaborare. "Un contract avantajos pentru ambele grupări, care este valabil pentru acest sezon. Viitorul va avea dreptul de a disputa doar meciul oficial şi antrenamentul dinaintea jocului. Vor trebui aduse îmbunătăţiri la gazon plus alte mici modificări. Suporterii trebuie să înţeleagă că la fiecare meci şi FC Farul va avea de caştigat", a spus Marian Diaconescu, membru în consiliul director al FC Farul. De la începutul sezonului, Viitorul Constanţa a jucat meciurile de pe teren propriu la Galaţi.


Doar nouă stranieri


Selecţionerul Victor Piţurcă a renunţat, ieri, la jucătorii Bănel Nicoliţă, George Florescu şi Daniel Niculae, pentru meciul amical cu Slovenia, astfel că în lotul naţionalei vor rămane numai nouă stranieri. Cei nouă jucători care activează la echipe din străinătate sunt Lobonţ, Papp, Tamaş, Raţ, Lazăr, Cociş, Torje, B. Stancu şi Marica. Dintre aceştia, Lobonţ, Cociş, Marica şi, probabil, Raţ vor sosi direct la Ljubljana, ceilalţi urmand să se prezinte duminică, la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoşoaia. Meciul amical Slovenia - Romania este programat miercuri., de la ora 21.45, pe stadionul Stozice din Ljubljana.


În sferturi, la Toronto


Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt (Romania/Suedia), cap de serie numărul 4, s-a calificat, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto, dotat cu premii de 2.648.700 de dolari. Tecău şi Lindstedt au trecut în runda secundă de cuplul italian Daniele Bracciali/Andreas Seppi, scor 6-1, 6-4. În sferturile de finală, romanul şi suedezul vor juca împotriva perechii Aisam-Ul-Haq Qureshi/Jean-Julien Rojer (Pakistan/Olanda), cap de serie numărul 7.


Corsicanii îl vor pe Mutu


Atacantul Adrian Mutu de la Cesena este dorit în campionatul francez, de formaţia Ajaccio, locul 16 în ultima ediţie a Ligue 1, informează calciomercato.it, care citează Gazzetta dello Sport. Sursa citată precizează că francezii încearcă în aceste ore să-l "deturneze" pe Mutu, aflat foarte aproape de a semna cu o echipă din Turcia. Atacantul roman, în varstă de 33 de ani, a retrogradat cu Cesena în Serie B. Presa italiană a scris în această vară că Mutu are oferte din Emiratele Arabe Unite, Qatar, Brazilia, dar şi de la formaţia elveţiană FC Sion.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.