Sport

Steaua pentru calificare, Rapid pentru onoare

Ziarul de Vrancea
8 aug 2012 766 vizualizări
Echipele romaneşti susţin meciurile retur din faza a III-a preliminară a Ligii Europa

Spartak Trnava - Steaua Bucureşti, ora 20:30, Antena 1
Considerată o dublă bătălie uşoară pentru echipa bucureşteană, confruntarea cu slovacii de la Spartak Trnava a ajuns o luptă pe viaţă şi pe moarte. Aceasta pentru că echipa pregătită de Pavel Hoftych a reuşit să dea un gol pe fondul unei grave erori defensive şi o respingere aiurea a lui Tătăruşanu şi s-a apărat cu străşnicie pentru a-şi conserva minimul avantaj. Aceasta dă şanse de calificare pentru echipa din Trnava, care poate practica un joc de aşteptare, lăsand Steaua să se chinuie să atace şi încercand să împungă decisiv pe contraatac. Superioară formaţiei slovace, Steaua are posibilitatea să repare dandanaua de săptămana trecută, dar nu va fi simplu, mai ales că lipseşte din lot Cristi Tănase (eliminat în tur şi suspendat pe trei etape), jucător care putea face diferenţa, dacă îi intra unul dintre şuturile sale cu efect.
Spartak: Filipko - Stozicky, Janecka, Cvirik, Hanzel -Mikovic, Gross, Karhan, Schranz - Vyskocil, Bicak.
Steaua: Stanca - Georgievski, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Filip, Bourceanu - Chipciu, Rusescu, Pîrvulescu - Rocha.
Arbitru: Evhen Aranovski (Belarus).

* Rapid - SC Heerenveen, ora 21:30, DigiSport


Învinşi cu 0-4 după meciul tur, giuleştenii joacă pentru orgoliu în partida retur cu Heerenveen. Şi cum o calificare după acest scor ruşinos este categoric imposibilă, o victorie l-ar putea mulţumi pe antrenorul Ovidiu Sabău, aflat în conflict cu mulţi dintre jucătorii vişinii, nemulţumiţi de duritatea antrenamentelor şi de multe alte chestii extrasportive. În asemenea condiţii şi dacă mai amintim absenţele din lotul giuleştean (Pancu, Herea, Grigore) spălarea ruşinii este un obiectiv greu de îndeplinit, chiar dacă tinerii jucători olandezi vor veni la plimbare în Bucureşti.

Rapid: Albuţ - Duarte, Oros, Constantin, Bozovic - Grigorie, Teixeira, Milisavljevic - Roman, Iljoski, Goga.
Heerenveen: Nordfeldt - El-Akchaoui, Kruiswijk, Zommer, Gouweleeuw - Duricic, Kums, de Roon, Kainz - van La Parra, Fazli.
Arbitru: Felix Zwayer (Germania).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
relu, acum 4249 zile, 48 minute, 18 secunde
La Steaua se tot bate moneda pe Tanase care l-a costat pe Becali o groaza de bani.Dar ce-a facut "Dodel" de cand a venit la Steaua ? Nicio branza ! Nu a aratat decat ca-i incult,prost si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.