Sport

Supercupa deschide sezonul de minifotbal

Dan Chiriac
7 aug 2012 623 vizualizări
15 echipe s-au înscris deja la startul ligii

Duminică, 12 august, de la ora 20.00, va debuta campionatul de minifotbal pentru amatori Vrancea, afiliat Federaţiei de minifotbal din Romania, sezonul 2012-2013. Primul meci va fi Supercupa Ligii, jocul dintre campioana Voinţa Deep Serv şi Dr. GSM&Global Proiect, caştigătoarea cupei. Luni, 13 august, de la ora 20.00, va avea loc ultima şedinţă tehnică, urmată de tragerea la sorţi a primei etape de duminică 19 august. Vor participa managerii şi delegaţii echipelor care au confirmat participarea, Voinţa Deep Serv, campioana en-titre, Green Team&Teomax vicecampioana, Number one, GS Mobile, Dr. GSM&Global Proiect, 22 Grade, Flux Cafe, Fabrica de imagine, Ripensia Odobeşţi, Dedeman Focşani, Roman"s&Pensiunea Lifa, Elvi Trans, Ratcom, Lazăr&GSR Construct Suraia şi Sanorom Boloteşti. În această competiţie pot participa doar jucătorii amatori de minifotbal. Jucătorii care activează în ligile I, II, III de fotbal şi cei de futsal nu au drept de joc în această competiţie. Lotul unei echipe de minifotbal poate cuprinde un număr de maxim15 jucători. Taxa de participare este de 300 de lei iar viza medicală este obligatorie. Competiţia se va desfăşura în sistem divizie, cu jocuri tur-retur (toamnă-primavară), cu jocuri în play-off şi jocuri în play-out. Caştigătoarea campionatului şi a cupei vor participa la turneele finale organizate de Federaţia de minifotbal din Romania, în vara anului 2013. Relaţii pentru cei interesaţi se pot obţine pe pagina de facebook (liga minifotbal amatori) şi la tel .0744.89.00.85. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.