Sport

Huligan potolit de o femeie

Ziarul de Vrancea
6 aug 2012 655 vizualizări
Un bărbat a fost arestat pentru că a aruncat o sticlă de plastic în direcţia sprinterilor, cu cateva secunde înainte de startul în finala probei de 100 metri de la Jocurile Olimpice, proferand injurii la adresa atleţilor

Sticla a căzut în culoarul din spatele lui Yohan Blake (culoarul V), în momentul în care sprinterii erau în aşteptarea startului, cu două-trei secunde înainte de plecare.  Judoka olandeză Edith Bosch a declarat că a asistat la momentul respectiv şi  l-a lovit pe vinovat, conform unui interviu acordat canalului olandez NOS. "Era în faţa mea cand a aruncat sticla şi nu l-am putut împiedica", a declarat Bosch, adăugand că l-a lovit pe bărbat în spate, "furioasă" că nu a putut asista la victoria lui Usain Bolt, fiind prea ocupată cu incidentul.


A servit marijuana fără să ştie


Sportivul american Nicholas Delpopolo, ocupantul locului 7 la categoria 73 kg, a fost descalificat pentru "încălcarea regulilor antidoping", a anunţat, ieri, Comitetul Internaţional Olimpic. "Imediat după participarea sa, la 30 iulie, la proba de judo, categoria masculină 73 kg, Nicholas Delpopolo, în varstă de 23 de ani, a fost suspus unui control antidoping, iar analiza de urină a arătat prezenţa acidului 11-nor-delta-9-tetrahidrocannabinol carboxilic, substanţă interzisă", a a anunţat CIO. Sportivul a explicat că testul pozitiv este urmare a consumului de hrană care conţinea marijuana (înainte de JO), "lucru de care nu ştia", a precizat CIO. Delpopolo a fost exclus de la JO.


Kasîmpaşa dezminte transferul lui Mutu


Tehnicianul echipei Kasîmpaşa, Metin Diyadîn, a declarat, ieri, pentru Eurosport Turcia, că atacantul formaţiei Cesena, Adrian Mutu, despre care presa a scris că se află la Istanbul pentru negocieri, nu face parte din planurile sale de transfer. Adrian Mutu, care s-a deplasat la Istanbul la sfarşitul săptămanii trecute, a declarat pentru cotidianul turc Fanatik, în contextul în care presa locală a scris despre el în legătură cu grupările Kasîmpaşa şi Beşiktaş, că ar vrea să îşi continue cariera în Turcia. Atacantul roman, în varstă de 33 de ani, a retrogradat cu Cesena în Serie B. Presa italiană a scris în această vară că Mutu are oferte din Emiratele Arabe Unite, Qatar, Brazilia, dar şi de la formaţia elveţiană FC Sion.


Cine fluieră pe Steaua şi Rapid


UEFA a delegat arbitri din Ucraina şi Germania la meciurile pe care echipele Steaua şi Rapid le vor disputa, joi, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Ucraineanul Evghen Aranovski va conduce la centru meciul retur dintre formaţiile Spartak Trnava şi Steaua Bucureşti, care se va disputa de la ora 20.30. În tur, slovacii s-au impus la Bucureşti, cu scorul de 1-0. Germanul Felix Zwayer va arbitra partida retur dintre echipele Rapid Bucureşti şi SC Heerenveen, care va avea loc pe Arena Naţională, de la ora 21.30. în tur, olandezii au învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-0.


Sindicatele vor schimbări în ROAF


Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN) solicită FRF modificarea Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) ca urmare a decesului jucătorului echipei Delta Tulcea Chinonso Ihelwere Henry, în timpul meciului amical cu FC Baloteşti de duminică. Într-un comunicat de presă remis, luni, agenţiei MEDIAFAX, AFAN este de părere că în regulamentul actual există carenţe de nepermis la nivelul protecţiei medicale şi sociale.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.